Kim Kardashian (40) jde do války s Kanyem Westem. Jde o miliardy!

Kim Kardashian (40) jde do války! Celebrita se předvedla v sexy maskáčovém outfitu a nenechala nikoho na pochybách o svých záměrech – chce bojovat s Kanyem Westem (43) o rozdělení aktiv v hodnotě více než dvou miliard dolarů (asi 45 miliard Kč). A je za co bojovat!

Nevyhnutelný rozvod se připravuje! Kim Kardashian (40) se na několika svých nejnovějších fotografiích z Instagramu ukázala v maskáčovém sexy outfitu a nenechala žádný prostor pro pochybnosti o svých záměrech – chce bojovat s Kanyem Westem (43) o rozdělení majetku v hodnotě více než dvou miliard dolarů. Nedávno americká celebrita podala žádost o rozvod.

O co bude hvězdný pár bojovat? Jaké domy mají, kolik stojí jejich auta a jejich módní značky? Majetek Kim Kardashian a Kanye Westa má celkovou hodnotu přibližně 2,1 miliardy dolarů (asi 45 miliard Kč). Více než polovinu z této částky tvoří hodnota jedné z modních značek.

Jedná se o značku Yeezy o hodnotě 1,3 miliardy dolarů, kterou vlastní Kanye West. Společnost vyrábí sportovní obuv, která stojí stovky dolarů. Nové modely jsou ihned vyprodány. Značka KWK Beauty, kterou vlastní Kim Kardashian, má zase hodnotu 500 milionů dolarů. Pár sdílí několik luxusních domů. Hlavní je v Calabasas v Los Angeles, je zde také dům v Miami a dva ranče ve Wyomingu. Hvězdný pár má také uměleckou sbírku v hodnotě 5 milionů dolarů, auta za 4 miliony a šperky za 3,2 milionů dolarů.

Pár pravděpodobně bude také bojovat kvůli péči o děti. Kim a Kanye mají dvě dcery North (8) a Chicago (3) a dva syny Psalma (2) a Sainta (5). Není divu, že Kimina sestra Khloe Kardashian komentovala Kiminu „válečnou fotografii“: „Sakra!!!!! Vojínka Kimmy připravena na válku !!!!!!!!“.