Trendy v oblékání, které francouzské ženy nosí na jaře 2021

Přidat na Seznam.cz

Už dlouho nebudeme čekat, až se jasné paprsky slunce konečně probojují mezi mraky a oteplí se. Protože se tento okamžik blíží, vybavujeme naše skříně novým oblečením. Které bude trendy na jaře 2021?

Při výběru různých modelů je náš pohled upřen opět na Francii. Koneckonců, francouzské dívky mají velmi zvláštní smysl pro módu a přesně vědí, který trend oblékání je v současné době v módě.

Puntíkové šaty

V letošním roce vidíme model s okouzlujícím puntíkem, který se stále častěji táhne od dekoltu k lemu. Díky pěkným puntíkům je každý model o něco hravější – bez ohledu na to, jak jednoduché nebo elegantní jsou šaty jinak. 

Šaty s rozparkem

Šaty s rozparkem jsou také jedním z trendů oblékání letošního jara do roku 2021. Koneckonců, téměř žádný model nemůže být tak sexy. Samozřejmě také odpovídá stylu francouzských žen: žhavému, ale ne příliš úmyslnému. Stylové trička nebo dlouhé rukávy jsou vhodné pro každodenní použití.

Květinové šaty

Každý, kdo si myslel, že šaty s květinovými vzory postupně zmizí ze scény, se mýlí. Trend romantických šatů je příliš pěkný na to, aby se vypařil. Francouzské ženy nyní dokazují, že to vypadá jinak než staromódně.

Letos na jaře se Paříž a ostatní města budou hemžit rozhodně květinovými šaty.