Které herečky vydělaly nejvíce peněz v roce 2020?

Které herečky vydělaly nejvíce peněz v roce 2020?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože byl rok 2020 postižen tak jak mnoho jiných odvětví celosvětovou pandemií Covid-19, mnohé filmy se točily podle předem stanoveného harmonogramu, nebo jen s mírnou úpravou časového rozvrhu. Díky tomu si mnoho krásných žen přišlo na nemalou částku peněz. Které herečky si v tomto roce vydělaly nejvíce?

Scarlett Johansson

Tato krásná žena letos oslaví teprve své 37. narozeniny, ale už teď se může řadit mezi ty nejbohatší celebrity. Herectví se zabývá už od útlého věku, a tak jste ji už v jejích deseti letech mohli vidět ve filmu Všude dobře, doma nejlíp a mezi její nejlepší filmy patří rozhodně Zaříkávač koní nebo ve snímcích od společnosti Marvel. Občas si zahraje také v divadle. V roce 2020 si svým hereckým talentem vydělala neuvěřitelných 875 milionů korun.

Angelina Jolie

Angelina Jolie není jen talentovanou americkou herečkou, kterou zná celý svět, ale také mnohonásobnou mámou na plný úvazek a zvláštní vyslankyní Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. V minulosti, než se naplno rozjela její herecká kariéra, se živila jako modelka. A její krásné rysy v obličeji jí zůstaly dodnes. Přestože v minulém roce oslavila už své 45. narozeniny, dokázala si ve světě filmu vydělat neuvěřitelných 605 milionu korun.

Kdo se ještě dostal do Top 10 nejlépe placených hereček?

Ve světě showbyznysu se však pohybuje mnoho dalších krásek, které si dokázaly vydělat opravdu slušný balík peněz, z něhož by normální člověk dokázal žít celý život. V první desítce nejlépe placených hereček v roce 2020 se ještě umístily:

  • Gal Gadot – 215 milionů korun,
  • Melissa McCarthy – 260 milionů korun,
  • Cate Blanchett – 270 milionů korun,
  • Julia Roberts – 280 milionů korun,
  • Mila Kunis – 345 milionů korun,
  • Reese Witherspoon – 355 milionů korun,
  • Jennifer Lawrence – 390 milionů korun,
  • Jennifer Aniston – 420 milionů korun.

Mnoho jmen z tohoto seznamu patří mezi stálice nejlépe placených hereček světa. Vděčí za to svému nespornému hereckému talentu.
 

Zdroje: www.wikipedia.cz, www.tycico.cz