Pura Vida má novinku: cyklodresy

Pura Vida má novinku: cyklodresy

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Cool barevné a veselé cyklokousky nové kolekce Pura Vida Jaro a Léto 2021 vás hned osloví. Užijte si parádní jízdu v terénu i na silnici!

Znáte to, jsou dny, kdy všechny ověřené recepty selhávají a vy se marně snažíte vyladit do optimističtější nálady. V PuraVidě vědí, co s tím. Natáhněte si některý z cyklodresů z nové kolekce Jaro a Léto 2021, šlápněte do pedálů a vyrazte do přírody. Ať už si dáte 5 nebo 50 kilometrů, bude vám to slušet. V pestrých barvách a atraktivních vzorech se budete líbit nejen sama sobě, ale zaručeně vás nepřehlédne ani žádný další účastník silničního provozu.

„Jelikož samy často jezdíme na kole, potřebovaly jsme cykloobleček, který půjde vrstvit. Často vyjíždíme do práce brzy ráno, když je ještě chladno, ale na pojížďky po městě už dlouhý rukáv a nohavice nepotřebujeme. Proto jsou naše nové cyklosety navržené tak, aby šly vrstvit a mohly jsme být na kole od rána do večera. A když jednu vrstvu svlečete, dáte si tričko pohodlně do zadní kapsy svého dresu a jedete dál,“ říká designérka a zakladatelka české oděvní značky Pura Vidy Petruccya (Petra Bartoňková).

Cyklosady

Aktuální drop kolekce Pura Vida Jaro a Léto 2021 obsahuje 3 cyklosady vycházející z oblíbených designů REVOLUCION, QUANTANA ROO a ANTIDEPKY. Nové funkční cyklodresy a cyklokalhoty tak můžete libovolně kombinovat s kousky, které už jsou v nabídce, třeba s tričkem s dlouhým rukávem, legínami nebo sportovní podprsenkou. Ušity jsou z kvalitního rychleschnoucího a ultratenkého materiálu, který nezradí ani při těch nejdelších výletech.

Do nejmenšího detailu

Jak je v PuraVidě zvykem, dresy jsou promyšleny do každého detailu – zip vedený po celé délce trika maximálně usnadňuje oblékání, dvě kapsy na zadním dílu, z nichž jedna je na zip, udrží v bezpečí vše, co je potřeba. Díky úpletu z mikrovláken nikde nic neškrtí ani neškrábe. Všechny produkty jsou navrženy a ručně nakresleny Petruccyou a šijí je výhradně české švadleny.

Historie Pura Vida

Všechno začalo v roce 2016 legínami, které Petra Němečková a Petruccya původně ušily pro sebe, aby měly motivaci cvičit. Dnes v e-shopu (www.puravidashop.cz) a v showroomu (Minská 5, Brno) nabízejí přes 330 druhů oblečení od ikonických legín přes sportovní podprsenky, šaty až po mikiny či čepice. Módní kousky značky Pura Vida šijí zručné švadlenky podle návrhů Petruccye, každý z nich je tak tou nejlepší ukázkou poctivého řemesla.

Důvod, proč si tolik zakládají na lokální tvorbě, je jednoduchý: „Moje babička byla švadlena. Milovala jsem se jí dívat pod ruce a dodnes si pamatuji ten její spokojený výraz ve tváři, když tvořila nové outfity. V Pura Vidě si vážíme tohoto krásného řemesla a zručných českých švadlen. V dnešní době to spíš vypadá, že všichni chtějí být manažeři, lídři, investoři, ale bez dobrého řemesla těžko přežijeme. A proto chceme udržet krejčovinu naživu. Navíc jsme lokální firma, máme lokální zákazníky, tím pádem podporovat lokální trh je pro nás samozřejmostí,“ říká Petruccya.

Všechny produkty značky Pura Vida jsou dostupné na www.puravidashop.cz.

Zdroj foto: Pura Vida

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Pura Vida, cyklodresy, kolekce Jaro a léto 2021