TOP 7 videoklipů týdne: Timmy White není Heartbreaker, Wohnout zpívají o Malém princi a Martin Ševčík s Patricií Fuxovou vzpomínají na dětství

Vydáno 04.05.2021 | autor: Andrea Štipčáková

Wohnout zavedou v novém videoklipu diváka na místo jedné nehody, kde se kdysi odehrál velmi podivný příběh, Karin Ann zpívá s Macca Wilesem o toxických vztazích a Timmy White o tom, že rozhodně není lamač dívčích srdcí. Z tuzemských interpretů nové vizuály představili také Martin Ševčík s Patricií Fuxovou a prazdniny, kteří vydali svůj debutový singl 3am. Ze zahraničí se hlásí Billie Eilish a Kings Of Convenience.

TOP 7 videoklipů týdne: Timmy White není Heartbreaker, Wohnout zpívají o Malém princi a Martin Ševčík s Patricií Fuxovou vzpomínají na dětství TOP 7 videoklipů týdne: Timmy White není Heartbreaker, Wohnout zpívají o Malém princi a Martin Ševčík s Patricií Fuxovou vzpomínají na dětství


Timmy White
není lamač dívčích srdcí

Timmy White udal songem Heartbreaker své nové směřování. V novém singlu zpívá o tom, že není lamačem dívčích srdcí, jak si o něj často mnozí myslí. Ve videoklipu se objevuje s nápisy, které text písně odráží. Postarala se o ně Darya Karavayeva. Spolu se zpěvákem si pak hlavní roli ve vizuálu střihly Anastasija Kuznecova Dmytrivna, Liubov Tupikova a Sára Bergmannová.

ROZHOVOR | "Všechny moje písně mají v sobě vepsané nějaké období z mého života. Účast na Eurovizi zvažujeme," říká Timmy White

Wohnout

Písní o Malém princi vzniklo již několik. Nově má na svém kontě jednu také kapela Wohnout, která letos slaví čtvrtstoletí své existence. Animovaný klip na motivy slavné knihy od Antonia de Saint Exupéryho zavede diváka na místo jedné osudové nehody, kde se kdysi odehrál jeden velmi podivný příběh.

ANKETA | Klub, kde jsem doma: Jirka Zemánek z Wohnout po párty v Kotelně vyhazoval nábytek z hotelu a Marpo si Pod lampou užil první stage diving

Martin Ševčík a Patricie Fuxová vzpomínají na dětství

Martin Ševčík a Patricie Fuxová z kapely Vesna pustili do světa píseň Krasohled. Jde o country skladbu, ve které zpěváci vzpomínají na dětství. Videoklip dvojice natáčela na statku Všetice, jenž svým rustikálním vzhledem do konceptu vizuálu skvěle zapadlo. O scénář, produkci a kameru se postaral Jan Miškela s pomocí Martina Kružíka.

ROZHOVOR | Vesna: Začíná být zřejmé, že je to pěknej průser

Karin Ann se zpovídá z toxicity

Slovenská zpěvačka natočila ve spolupráci s britským rapperem Macca Wilesem song o toxických vztazích nazvaný sociopathic. Navazuje na předchozí chytlavé singly 3AM nebo Hloupej svět s Benem Cristovao a úspěšně míří do rádií.
„Sociopathic je o vztazích. O tom, co se může stát, když se vztah mezi dvěma lidmi pokazí, a dojte k tomu, že si lidé přivodí bolest i emocionální traumata jak navzájem, tak i sami sobě,“ popisuje rodačka ze slovenské Čadce

Karin Ann vydala singl s britským rapperem Macca Wilesem, zpívají o toxických vztazích 

Kings Of Convenience jsou zpátky!

Ze sna se probouzejí po dlouhých dvanácti letech seveřani Kings of Convenience. Pilotní singl Rocky Trail s one take videoklipem je předzvěstí nového alba Peace Or Love, které vyjde 18. června. Co je na tom nejlepší? Kapela neztratila nic ze svojí melodičnosti, citu pro křehkost a melancholického písničkářství. 

Billie Eilish je k nepoznání 

Zpěvačka právě šokovala titulkou vyfocenou pro fashion magazín Vogue, kde se z holky se zelenými odrosty ve vytahané mikině stala femme fatale, platinová blondýna s hodně odvážným lookem. Otázkou je, jestli je to ku prospěchu, modelovat se do stylu prvoplánovaných hezkých holek, ale překvapení to tedy bylo. Song Your Power je z nové desky zpěvačky, která vyjde 30. června. 

prazdniny představují první singl 3am

Pocity odloučení, izolace i radost z objevování neznámého, to vše se zrcadlí v prvním singlu 3am kapely prazdniny. Dva Michaelové a jeden Matěj, tři kamarádi brněnského Králova pole, začali ve svých pokojíčcích přetvářet karanténní depresi na indie popové výpovědi o vlastních všedních životech. 
„3am vznikla už během jarní karantény minulý rok, kdy pro nás celá ta situace byla úplně nová a nikdo jsme pořádně nevěděli, jak se s ní vyrovnat,“ vysvětluje první z Michaelů. „Název prazdniny jsme vymysleli ještě dřív, než jsme se vůbec rozhodli, že budeme kapela,“ doplňuje ho druhý Michael s tím, že prazdniny, jinými slovy „prázdné dny“ bylo to jediné, co tohle období definovalo.

Text: Andrea Štipčáková, Kateřina Nováková, foto: promo interpretů
Témata: Timmy White, Wohnout, Martin Ševčík, Patricie Fuxová, Bilie Eilish, Karin Ann, Kings of Convenience, prazdniny

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít