Zavřít reklamu

Již pár týdnů v éteru kolují zprávy, že Samsung pracuje na bezdrátových sluchátkách Galaxy Buds 2. Nyní o nich uniklo několik nových informací včetně možného data představení a ceny.

Podle čím dál známějšího leakera vystupujícího na Twitteru pod jménem Yogesh budou Galaxy Buds 2 uvedeny na scénu v červnu a budou stát méně než 100 dolarů (zhruba 2 150 Kč). Jinými slovy by měla být levnější než sluchátka Galaxy Buds+ při vstupu na trh.

Leaker také tvrdí, že sluchátka budou mít podobný design jako Galaxy Buds+. Jejich pouzdro prý však bude o něco větší, takže můžeme očekávat ještě delší výdrž baterie. Galaxy Buds 2 podle něj nebudou disponovat ANC (aktivním potlačení hluku) ani funkcí 360 Audio, která debutovala v aktuálních  vlajkových bezdrátových sluchátkách Samsungu Galaxy Buds Pro. Podle staršího leaku sluchátka dostanou do vínku podporu připojení více zařízení, přičemž tato funkce prý bude kompatibilní i se zařízeními jiných značek než Samsung, a nabízet by se měla ve variantách s pastelovými barvami.

Dnes nejčtenější

.