Přejít k hlavnímu obsahu

Rivalita mezi znameními zvěrokruhu: Kdo je váš největší nepřítel?

Info ikona
Horoskop znamení

Víte, mezi kterými znameními zvěrokruhu panuje největší nevraživost? Možná vás překvapí, která hvězdná znamení si nemohou přijít na jméno a z jakého důvodu. Zjistěte, které hvězdné znamení zvěrokruhu vás opravdu nemá rádo, jeho důvody vás dost možná překvapí.

Beran a Lev

Tito dva kamarádi rozhodně nebudou. Oba jsou egoisté, kteří si budou tvrdohlavě prosazovat svůj názor a pokud není stejný, nejsou ochotni najít kompromis. Lev obecně neustojí, když má někdo nad ním navrch a Berana vnímá jako značnou konkurenci. Sice Beran nemá takové charisma, ale lépe se dovede soustředit na dosahování svých cílů a je preciznější. To Lva hněvá, protože on chce být vždy ve všem nejlepší. Oba dva touží vést a nehodlají se s nikým o tuto pozici dělit.

Býk a Štír

Býk se Štírem jen těžko budou dobře vycházet. Často to bývají rivalové v lásce, kdy se Štír snaží Býkovi odloudit jeho drahou polovičku. Býci jsou extrémně věrní a oddaní a jakékoliv narušení jejich vztahu berou jako přímý útok na ně. Oba dva jsou silné osobnosti, které nejsou zvyklé se dělit, natož pokud se jedná o partnera. Mají tendenci soutěžit i v pracovním životě, Býk jde hlavně po penězích, zatímco Štíra zajímá moc. Při cestě na vrchol Býk využívá své pracovitosti a vytrvalosti, kdežto Štír zase svých manipulativních dovedností a osobního kouzla. Tato dvě znamení jsou odlišná natolik, že spolu prostě nevyjdou.

Tento psychologický test z Japonska odhalí vaše silné a slabé stránky: Stačí si vybrat dvě barvy. Sedí to i na vás?

svetzeny.cz

Blíženci a Kozoroh

Blíženec si většinou umí získat každého, ale s Kozorohem si prostě vzájemně nesednou. Je to tím, že každý z nich je povahově jiný a mají rozdílný náhled na život. Kozorohovi přijde Blíženec lehkovážný a přelétavý, Blíženec zase Kozoroha vidí jako nudného a nezajímavého. Oba dva jsou také lidé, kteří se v životě odmítají vzdát. Pokud prahnou po stejné věci, tak ani jeden nebude chtít ustoupit. Blížencům také mohou vadit zkostnatělé konzervativní názory Kozoroha, považují je za zpátečnické. Kozoroh vnímá Blížence jako „neřízenou střelu“ a člověka, kterému nemůže důvěřovat.

Rak a Střelec

Tito dva nikdy nenajdou společnou řeč. Rak je velmi citlivý, pečující, orientovaný na rodinu. Nechápe, jak Střelce může bavit neustále měnit bydliště a pouštět se do nových dobrodružství. Považuje to za sobecké vůči Střelcově rodině. Také se mu příčí Střelcův náhled na vztahy, kdy má Střelec tendenci často měnit partnery. Rak zase Střelci připadá „ufňukaný“ a přecitlivělý, kvůli tomu jím pohrdá.

Tři přičiny, proč vám do života nechodí peníze a tři kroky, jak získat peněz, kolik chcete

svetzeny.cz

Panna a Vodnář

Tyto dvě znamení žijí v naprosto odlišných světech. Panna chce mít vše dokonale uspořádané, je puntičkář a velký kritik. Vodnář je volnomyšlenkář, který si na důkladnou organizaci opravdu nepotrpí. Vodnáři přijde chování Panny velmi odpuzující, její život plný tabulek a organizování vnímá jako promrhaný. Bude se od ní držet co nejdál, ale v případě konfliktu nemá problém jí bez obalu říct, co si o ní myslí. Panna je zase „na prášky“ z toho, jaký je Vodnář bordelář, pomlouvá ho, kudy chodí.

Váhy a Ryby

Váhy mají silně vyvinutý smysl pro spravedlnost a velmi dobře dokážou rozpoznat, jakou povahu lidé skutečně mají. Ryby bývají často falešné, ostatní oklamou, ale Váhu ne, ta je prokoukne a jejich manipulativní chování a lži schované za plachost jí připadají odporné. Rybám zase Váhy přijdou jako otravní šťouralové, kteří se musí ve všem vrtat. Váhy také nesnáší, když se Ryby na veřejnosti začnou chovat dramaticky, jen aby dosáhly svého cíle, Váze přijde, že Ryba nemá žádnou důstojnost. Konflikty řeší tato dvě znamení v ústraní, Váhy nedopustí, aby utrpěla jejich pověst při veřejné hádce.

Co o vás prozradí tvar vašich očí? Dá se z něj vyčíst vaše povaha i postoj k životu

svetzeny.cz

Chcete být v životě šťastní? Pak se musíte zbavit 7 návyků, které ničí vaše duševní zdraví

svetzeny.cz