Prodej, výkup a spoření do drahých kovů, numismatika, diamanty pod jednou střechou …aneb v budoucnosti uspějí pouze ti, kteří síť tvoří nebo ti, kteří se do ní zapojí…

Společnost TrustWorthy Investment CZ a.s., (dále pouze společnost), nabízející komplexní služby v oblasti drahých kovů, numismatiky, diamantů a šperků uvádí na český trh jako první hráč v oboru, ucelený koncept franšízové sítě. Nyní společnost nabízí zajímavou příležitost, jak řešit všechny výzvy v jednom uceleném konceptu, a to je Franšízová síť jako profesionální nástroj distribučního kanálu propojený na širokou síť poradců a cílových zákazníků. Jedná se o účinnou, ekonomicky zajímavou a lehce rozšiřitelnou formu tvorby vlastní procesně řízené sítě.

TrustWorthy Investment CZ a.s. nastavuje formu spolupráce s partnery jako tzv. Master-Franchising model, tedy prostřednictvím regionální centrály ve vlastnictví franšízového partnera. Společnost tímto uzavírá smyčku celého procesu formou poskytnutí všech služeb v jednom prodejním místě a v rámci silné lokální, respektive mezinárodní platformy, která dává všem stávajícím i novým klientům jistotu v kvalitě poskytovaných služeb tzv. „pod jednou střechou“.

Očekává se, že v následujících 10 letech, do roku 2031, bude globálně a stejně tak v ČR výrazně navýšena potřeba ukládat finance do drahých kovů, zejména potom v souvislosti s celosvětovou pandemií COVID 19 a inflací. Aby byla uspokojena poptávka v co možná nejvyšší míře, bude třeba pracovat systematicky, procesně a řízeným způsobem, ideálně formou jednotné platformy. Tímto dojde k uspokojení poptávky všech zájemců a zároveň bude zajištěna nejvyšší možná míra bezpečnosti ukládaných prostředků, stejně tak systematičnost

Společnost TrustWorthy Investment CZ a.s. nabízí podnikání pod silnou značkou, zázemí centrály, poradenství a sdílené zkušenosti, komplexní informační systém včetně CRM, širokou nabídku produktů a služeb, centrální marketing, reklamu, školení a vzdělávání lektorů i zaměstnanců. Firma je na trhu od roku 2012.

Pokud jste podnikatelsky a obchodně naladěni, máte chuť na nové výzvy a zajímá vás svět drahých kovů, numismatiky a šperků, kontaktujete nás pro více informací.

Pro více informací, prosím kontaktujte:

Jaroslav Musil, výkonný ředitel

e-mail: jaroslav.musil@twicz.cz

Klíčová slova ČR-služby-kovy-numismatika-firmy-TrustWorthy Investment CZ

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Finance, ekonomika

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.