Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Májová soutěž BUSHMAN a Hykro

Májová soutěž BUSHMAN a Hykro

5.5.2021 napsal(a) Honza H.

Skvělé ceny na vás teď čekají na Bushman.cz. Pokud budete během května v tomto skvělém obchodě nakupovat (snad už i osobně) můžete hrát o půjčení obytných aut na víkend, exkluzivní vouchery v hodnotě 2 000 Kč na produkty BUSHMAN.

Bushman.cz slevový kupón

Na prvního máje, půda úrodná je. A taky po celý máj s Bushmanem hraj. Prvního května totiž začala májová soutěž BUSHMAN a Hykro o 3x obytňák na víkend zdarma a 7x exkluzivní voucher v hodnotě 2 000 korun na pohodové oblečení a doplňky BUSHMAN. JE tu navíc garantovaná výhra - 2x 555 korun - jeden voucher do Bushman a jeden do Hykro.cz má garantovanou každý účastník.

Jak na to?

Stačí nakoupit v období od 1. května 2021 do 31. května 2021 v e-shopu Bushman.cz nebo v kamenné prodejně a zaregistrovat svou fakturu nebo účtenku na e-shopu Bushman pod odkazem v soutěžním článku. Podrobnosti včetně popisu výher, které pro vás připravili najdete v pravidlech.

Vyhrát jednu z hlavních cen můžete za každý nákup v době konání soutěže. Čím více nákupů provedete, tím větší máte pravděpodobnost výhry. Po každé registraci nákupu získáte garantovanou májovou výhru ve výši 2x555 Kč. Výherci hlavních cen budou vylosováni 15. června 2021 z celého objemu nákupů, které byly v době konání soutěže provedeny a zaregistrovány, a budou losováni od výhry v pořadí prvním po výhru v pořadí desátém. Losování proběhne za účasti tří osob a bude pořízen oficiální losovací protokol.

Každý výherce pak bude nejpozději do 10 dnů od uskutečnění losování kontaktován e-mailem, případně telefonicky a domluví se s ním předání výhry. Výhry budou předány elektronicky případně poštou.

Ceny v soutěži:

1. cena: Pronájem obytného auta dle vlastního výběru na víkend od společnosti Hykro

Podrobnosti o pronájmu: víkendem se rozumí pátek až pondělí v období září až říjen 2021, nabídka obytných vozů se bude odvíjet od volných termínů a již platných rezervací.

Podmínka: Minimální věk 21 let a složení vratné kauce ve výši 25 000 Kč.

Společnost Hykro působí na českém trhu více než 20 let a nabízí koupi a pronájem obytných vozů a přívěsů, kompletní opravy a servis a více než 4000 položek v e-shopu, kde nabízí kompletní vybaveni pro obytné vozy a obytné přívěsy. Více se dozvíš na hykro.cz.


2. cena: Pronájem obytného auta Carado A464 na víkend od společnosti Hykro

Podrobnosti o pronájmu: víkendem se rozumí pátek až pondělí v období září až říjen 2021, nabídka se bude odvíjet od volných termínů a již platných rezervací.

Podmínka: Minimální věk 21 let a složení vratné kauce ve výši 25 000 Kč.


3. cena: Pronájem obytného auta Carado Vlow 601 na víkend od společnosti Hykro

Podrobnosti o pronájmu: víkendem se rozumí pátek až pondělí v období září až říjen 2021, nabídka se bude odvíjet od volných termínů a již platných rezervací.

Podmínka: Minimální věk 21 let a složení vratné kauce ve výši 25 000 Kč.


4–10. cena: Exkluzivní voucher BUSHMAN v hodnotě 2000 korun

V případě výhry obdržíš dárkový poukaz v hodnotě 2000 korun, který lze uplatnit buď v e-shopu BUSHMAN.cz, nebo v kamenných prodejnách BUSHMAN. Dárkový poukaz je třeba vyčerpat v plné výši a platí na vše, i na zlevněné zboží. Hodnota poukazu bude odečtena z ceny nákupu po odečtení všech slev, které ti náležejí, včetně slevy dle tvé úrovně v BUSHMAN Clubu.


Co se týče garantované výhry, bude mít podobu slevového kódu a bude platit pro nákupy nad 3 000 Kč. Uplatnit tento výherní kupón bude možné od 1. června 2021 do 30. června 2021.

Přejeme vám příjemný nákup a hodně štěstí v soutěži.

Komentáře

CAPTCHA

Bushman.cz slevový kupón

Bushman outdoorové pánské a dámské oblečení je vhodné pro cestování. Z obchodních příležitostí nabízí také možnosti franchisingu.

Bushman.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.