Kopl do dveří autobusu! Policie hledá svědky incidentu
Zdroj foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po dvou mužích, z nichž jeden je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Neznámý hříšník 24. února 2021 v době od 11:00 do 11:11 hodin v Ústí nad Labem, ul. Hrnčířská na zastávce autobusu  pravděpodobně kopem nohou poškodil přední dveře autobusové linky č. 3 (vůz č. 87).

Následkem úderu došlo k částečnému rozbití skleněné výplně levé části dvoukřídlých předních dveří, škoda byla vyčíslena na jednadvacet tisíc korun. "Na kamerovém záznamu jsou vidět dva muži, kteří na zastávce odcházejí od předních dveří. Žádáme svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k jejich totožnosti, aby kontaktovali Obvodní oddělení PČR Ústí nad Labem, ul. Masarykova 47, tel. 974 427 100, nebo poznatky sdělili na linku 158, za pomoc předem děkujeme," uvedl mluvčí krajské policie Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru