Oficiálně : David Komárek a jeho tým se nezúčastní MČR ZAV 2021.  Zrušil také svoji žádost o reprezentaci.

Odstoupení od reprezentace

Vážení sportovní přátelé,

po důkladném uvážení současné situace a směřovaní Autoklubu v oblasti mistrovství ČR v závodech do vrchu jsem se rozhodl zrušit svoji žádost o reprezentaci ČR.

Zásadním způsobem nesouhlasím s vedením kopcové komise, primárně jejím předsedou Ing. Josefem Michlem.

Sportovní řády, které byly schváleny pro letošní rok, považujeme za účelové a napsané na míru jednomu jezdci.

Změna vyhlášení absolutního titulu MČR rozdělená nyní na 2 kategorie sníží jeho sportovní hodnotu, nesmyslnost vyhlášení výsledku závodu pouze z jedné jízdy může poškodit pořadatele nebo výběr reprezentace pro 2021 z jezdců, kteří v roce 2020 neodjeli ani jediný závodní kilometr. 

 

 

Současný předseda kopcové komise je pro nás neseriózní a nedůvěryhodná osoba. Člověk který je evidován ve svazcích komunistické STB jako kandidát tajné spolupráce pod krycími jmeny „Pilot“ a „Bruno“ představuje návrat totality.

( pozn. redakce Motor MAX :  podle našich  zjištění byl Ing. Josef Michl tzv. zájmovou osobou, kterou naopak STB  pronásledovala. Což dokládá také  čisté lustrační osvědčení dotyčného.

Zmíněná krycí jména byla  podle sdělení  Josefa Michla naopak jmény  agentů, kteří  na jeho sledování byli svého času nasazeni.)

 

Jako vyjádření nesouhlasu a odporu k této situaci  se náš team nezúčastní MČR ZAV 2021.  

Pevně věřím, že vedení Autoklubu ČR rychle pochopí, na jak špatnou cestu směřuje naši milovanou disciplínu – MČR v Závodech do vrchu.

 

 

 

 

David Komárek

KOMVET racing

 

ilustrační foto týmu