Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemřel zpěvák Nick Kamen (†59): Randil se supermodelkou a byl miláčkem Madonny

Ve věku 59 let zmřel anglický zpěvák Nick Kamen.
Zdroj: Profimedia
Úmrtí osobnosti

Ve věku devětapadesáti let zemřel anglický zpěvák Nick Kamen. Jeho největším hitem byla píseň I Promised Myself. Kromě toho nazpíval také hit Each Time You Break My Heart, na němž se autorsky podílela zpěvačka Madonna. Královna popu měla Nicka velmi ráda. 

Kamen se narodil v anglickém Essexu jako Neville Kamen. V dospělosti byl známý nejen svou hudební kariérou, ale také tou modelingovou. Jeho reklama na džíny Levi's 501 z roku 1985, kdy se ve veřejné prádelně svlékne jen do trenek, patří k nezapomenutelným.

„Je tak smutné slyšet o smrti Nicka Kamena. Byl to jeden z nejkrásnějších a nejjemnějších mužů, jaké jsem kdy potkal. Byl to milovaný přítel mé dcery a její matky. Bude nám všem chybět,” napsal na svůj twitter účet hudebník John Taylor z kapely Duran Duran. Příčina Kamenovy smrti je zatím stále neznámá.

Kamen v minulosti randil například se slavnou supermodelkou 80. a 90. let Tatjanou Patitz. Právě ona patří do tzv. Velké pětky, která označovala nejznámější a největší supermodelky té doby. Spolu s ní takto byly označovány ještě Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington a později přibyla také Claudia Schiffer. Pět největších supermodelek, mezi nimiž byla Tatjana, se dokonce objevilo v devadesátkovém klipu Freedom od zpěváka George Michaela.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy