Tři Češky v Jižní Africe – Vlašínová patnáctá

1068

Sunshine Ladies Tour – Dimension Data Challenge, George, JAR (6. – 9.5. 2021)

Sobota – finálové kolo
O vítězce turnaje rozhodla rozehrávka čtyř hráček. Tři kola s celkovým skore -1 ukončily Cassandra Hall, Lee Anne Pace, Marianne Skarpnord a Olivia Cowan. Poslední jmenovaná měla ještě předposlední jamce náskok čtyř úderů. Na osmnácté jamce par 4 však zahrála osm ran, náskok ztratila a nechala se dostihnou třemi soupeřkami. V rozehrávce byla úspěšná Norka Marianne Skarpnord a získala odmněn8 84.000 randů, zhruba 125.000 korun. Ostatní účastnice playoff skončily na druhém místě .

Z Češek se umístila nejlépe Kateřina Vlašínová na 15. místě (+7). Pozici dělí s česky mluvící Němkou Franziskou Friedrich, obě získaly odměnu 11.220 randů, necelých 17.000 korun.
Kristýna Napoleaová obsadila konečné 27. místo (+12).
Šideri Váňová neprošla cutem. Cutem neprošla ani protagonista předchozích turnajů amatérka Catitly Macnab.

Další umístění: 5. Bregman (E), 9. DePradenne (+1), 15. Garcia (+7).
Cutem neprošly:  Caudal, Rominger, Parker, Gidali, Beautell, Váňová.

Poslední turnaj jihoafrické série je Investec SA Womens Open v Kapském městě. Přihlášeny jsou Napoleaová, Vlašínová a Váňová.

Konečné výsledky

 

České profesionálky Kristýna Napoleaová, Šideri Váňová a Kateřina Vlašínová se účastní pátého pořadu sedmidílného Sunshine Ladies Tour 2021. Dimenson Ladies Data Ladies Challenge se koná v resortu Fancourt v George, na jižním pobřeží JAR.
Češky se zde potkají se Stanislavem Matušem, který na stejném hřišti hraje turnaj Challenge Tour.

Na startu budou Francouzky Pace, Bregman, Gidali, Gidali, Dreher, Caudall, domácí Pace, Smith, Macnab (a), Bregman, Lewthwaite, Garcia,  Němky Cowan, Ras-Anderica a Friedrich. Dále Parker, Dlamini, Skarpnord, Saffinrud.

Hraje se v resortu Fancourt, na dvou hřištích Montagu a Outenika, na kterých souběžně probíhá mužská Challenge Tour se Stanislavem Matušem.

Leaderboard

Odkazy:   Fancourt GR   Hřiště na satelitní mapě    Stránky turnaje

Kateřina Vlašínová a Stanislav Matuš – Fancourt Jižní Afrika