Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na čtvrtek: Kozorohy dožene minulost, Ryby si posvítí na partnerův telefon

Horoskop na dnešní den čtvrtek 6. května: Kozorohy dožene minulost
Zdroj: pixabay
+ Dalších 8 fotografií
denní horoskop

Už víte, co si pro vás hvězdy na čtvrtek 6. 5. 2021 připravily? Partneři Ryb by měli pořádně chránit svůj telefon, Kozorozi budou mít zase problém s bývalou nevěrou. Co čeká dnes vás?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Připravte se zítra na důležité jednání, které vám otevře velké možnosti. Máte dost dobře našlápnuto k tomu, aby se vám splnily ty nejtajnější sny, které jste si do teď báli dovolit. V galerii najdete, na co dalšího se dnes těšit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dejte si pozor na žárlivost a rozhodně nekontrolujte partnerovi telefon! Nezapomeňte, že kdo hledá, najde, a tady to platí dvojnásob. Ačkoliv to nemusí být důkaz o nevěře, mohli byste to tak pochopit. Dnešní tip najdete v galerii.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Otázkou je, čeho tím chcete docílit. Zda jste už neudělali dost, jestli to vůbec má nějakou šanci? Odpověď máte uvnitř sebe. Využijte svou intuici a přemýšlejte, jakým směrem se dát. Čeho se dnes vyvarovat najdete v galerii.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Někdo vás dnes vytočí doběla! Nenechte se rozhodit na celý den, akorát si zkazíte večer. Půjde o věc, kterou sotva vyřešíte ve vzteku. Naopak potřebujete čistou hlavu a té se vám dnes nedostane. Co vám dnes udělá radost, najdete v galerii.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Nepřebírejte nikomu partnera, ve zlém by se vám to vrátilo. Karma je všude, pro všechny. Co jednou vyšlete do vesmíru, to vám dvakrát pošle zpět. Raději mějte oči otevřené u těch, kteří jsou volní. V galerii najdete, na co si dnes dát pozor.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pozor na partnerské hádky, váš protějšek má problém s důvěrou. Pravděpodobně jste mu dali důvod nevěřit. Ačkoliv jste si mysleli, že už je to za vámi, opak je pravdou. Mluvte o tom. V galerii najdete, co dalšího vás dnes čeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zkuste dnes odpočívat a jít brzy spát. V posledních dnech se přetěžujete a jedete absolutně na doraz. Potřebujete sílu a energii, abyste zvládli vše, co vás v následujících dnech čeká. V galerii najdete, čeho se dnes vyvarovat.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny, neusínejte na vavřínech a budujte si cestu, po které chcete v životě dál jít. Možná se to někdy zdá složité nebo i nemožné, ale máte na to, abyste dokázaly vše, o čem sníte a přemýšlíte. V galerii najdete, co vám dnes udělá radost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Určete se správné priority, vkládáte příliš energie do věcí, které vám nic nepřináší. Naopak byste se měli zmátořit a začít konečně fungovat. Poslední dobou jste spíše líní než výkonní. V galerii najdete tip na dnešní večer.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štírům dnes hvězdy přejí, bude se vám dařit vše, k čemu se dostanete. Proto pokud potřebujete dnes vyřešit důležitou věc, neváhejte. Budete naprosto přesně vědět, jak se máte rozhodnout. V galerii najdete dnešní tip.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci prožívají v posledních dnech období odloučení, kdy více než se svými partnery chtějí trávit čas o samotě. Měli byste o tom otevřeně komunikovat, protože vaše drahé polovičky to nechápou a myslí si, že se něco děje. Na co se dnes těšit? Najdete v galerii.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorohům hrozí, že je dožene dávná minulost. A to zejména kroky, které se snažili zamést pod koberec, aby na ně nikdo nepřišel. Mějte oči otevřené a buďte připraveni na to reagovat a hasit! V galerii najdete, na co se dnes naopak těšit.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy