Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Expartnerka milionáře, který randí s Danielou Zálešákovou: Před 2 měsíci jsem dostala auto, je mi z toho zle

Expartnerka milionáře, který randí s Danielou Zálešákovou: Před 2 měsíci jsem dostala auto, je mi z toho zle
Zdroj: Foto Daniela Zálešáková/ Petra H.
+ Další 3 fotografie
konec

Půvabná modelka a bisexuálka Daniela Zálešáková (21) zhruba před týdnem ohlásila rozchod se svým dlouholetým partnerem Josefem Smolíkem (53). Neuběhlo ani pár dní a modelka ukázala nového partnera. Jedná se o zámožného podnikatele Marka Friedla z Třince, který má ovšem dvě děti se svojí nyní bývalou partnerkou Petrou. V rozhovoru pro eXtra.cz se nechal slyšet blízký přítel Petry, který popsal, že je maminka dvou dcer z rozchodu velmi špatná. 

"Ano, je to pravda. S Pepou jsme se rozešli, ale proběhlo to v přátelském duchu," řekla Daniela Zálešáková eXtra.cz minulý týden a dodala, že rozchod proběhl v přátelském duchu a rozhodně na sebe nemíní navzájem házet špínu.

Pro mnohé fanoušky byl jejich rozchod velkým šokem, protože ještě nedávno trávili společnou dovolenou a plánovali společnou budoucnost.

"Návrat považuji za málo pravděpodobný," řekl eXtra.cz Josef Smolík. Za pár dní od rozchodu se modelka pochlubila novým přítelem, zámožným podnikatelem Markem Friedlem.

"Ano, je to pravda. Na snímku jsem se svým novým přítelem. Nevidím důvod to tajit," řekla eXtra.cz Daniela.

Je mi z toho zle, nemůžu to vidět

Lásce zkrátka neporučíš a Daniela je momentálně zamilovaná až po uši. Redakci eXtra.cz se ovšem ozval zdroj z blízkosti expartnerky Marka, Petry, který popisuje, že je na tom maminka dvou dětí po rozchodu velmi špatně.

"O rozchodu se dozvěděla až prakticky z Instagramu z jejich společné fotky. Dozvěděla se to od svých kamarádek, které jí od rána psaly. Měli spolu letět do Turecka, ale kvůli problémům, které mezi sebou mají, zůstala doma s dětmi," rozpovídal se dobrý kamarád Petry.

"Marek odjel do Mostu a tam se to všechno stalo. Neshody mezi nimi samozřejmě byly, ale ne takové, že by si řekli končíme. Je jí z toho zle a nemůže to vidět. Před dvěma měsíci jí koupil ještě auto k Valentýnu," dodává.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy