Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Férovka čtyři na jednoho, v centru Brna drsně zkopali výrostci mladíka

V centru moravské metropole došlo mezi mladými Brňany k pořádně ostré výměně názorů. Čtyři výbojní výrostci se v ulici Bašty pustili do kolemjdoucího chlapce, s nímž měli zřejmě nevyřízené účty. Parta rváčů mladému muži uštědřila několik přesných kopanců a ran, po nichž napadený sbíral ze země dva zuby.

Adrenalinem napumpované bijce však brzy zchladli strážníci, kteří odchytili pachatele krátce po rvačce. Hlídka dostala hlášení o napadení a navíc vše sledovali na kamerách. Co bylo důvodem rozepře, není jasné.

Mezi dvěma dívkami a třemi mladíky byl i jeden, který se vícekrát stavěl do bojového postoje a kopal kolem sebe do prázdna. Po cestě k Denisovým sadům však bezdůvodně chytil za bundu chlapce, který mlčky přicházel s rukama v kapsách, a začal s ním cloumat. Oba další mladíci i jedna dívka se potom zapojili do útoku, při kterém mladý muž inkasoval několik kopanců do celého těla i ránu pěstí do obličeje,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Právě přesně mířenou ranou do obličeje přišel napadený o dva zuby. Rychlou chůzí se potom se zakrváceným kapesníkem na ústech vydal do Nádražní ulice, kde jej zastihli strážníci. Další hlídka si pak počíhala na skupinku přímo v ulici Bašty, kde všechny zastihla díky rychlému příjezdu. 

Čtyři podezřelé, mezi nimiž byli i nezletilí, předali policistům pro důvodné podezření z trestného činu. Vyšetřovatelé Policie České republiky později vyjádřili velké uznání pracovníkovi dohledového centra městské policie za mimořádnou předvídavost, díky které se podařilo nahrát konflikt od samotného počátku,“ uvedl Ghanem.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP BRNO

Štítky Brno, Strážníci, Bitka, Krev, Policie, Nádraží, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Férovka čtyři na jednoho, v centru Brna drsně zkopali výrostci mladíka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.