Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

S kily navíc bojují i slavní chlapi! Které z nich změnila k nepoznání?

6. května 2021 | 06:00

Karanténa nás postihla všechny a každý z nás se s ní vypořádal jinak. Její dopad byl jak psychický, tak fyzický a na některých z nás je to dost vidět. O tom, že přibírají ženy, se mluví pořád, ale tloustnutí je i mužská záležitost! I tady je to ovšem trochu nespravedlivé.

Když se ve společnosti mluví o tom, že nějaká žena přibrala, zpravidla jsou kila navíc označována za velmi neslušivá, dozvídáme se, že dotyčná vypadá děsně a ideálně by měla co nejrychleji pohnout zadkem, aby se na ni dalo zase dívat. Karanténa je však v tomto spravedlivá a poznamenala i mužská těla; paradoxní však je, že v jejich případě se z přibírání stal nový sexy trend!

Muži, již si během karantény pořídili pořádné bříško a pěkně se zakulatili, mají podle Američanů takzvané „dad bod“, tedy tělo jako taťka. Taťkovatění je tedy teď v kurzu, a už se dokonce objevil výzkum, který tvrdí, že muži s bříškem jsou pro většinu žen více sexy než vyrýsovaní krasavci!

Podívejte se na rozhovor s Michaelou Noskovou o anorexii:

Video se připravuje ...
Michaela Nosková: Byla jsem nešťastná a chtěla na to upozornit tím, že jsem se týrala hlady • VIDEO: Videohub

Boj s váhou rozhodně není jen ženskou záležitostí a v posledních letech se razí trend, který brojí proti hanění těla neboli body shamingu v jakékoli formě. Je to moc dobře, ale stále mnoho lidí soudí podle vzhledu a ženy jsou pod mnohem podrobnější lupou než muži. Je jasné, proč ženy dávají přednost taťkům, kteří tráví více času s nimi a rodinou než adorováním vlastního těla v zrcadle posilovny. Muži ovšem na ženy nahlíží jinou optikou. Nestává se tak často, že by žena opustila muže, protože přibral – to se o mužích bohužel říct nedá...

Prohlédněte si naši galerii a posuďte, jak kila navíc sluší těmto lamačům ženských srdcí: