Nela Slováková je se svým slovenským hokejistou Lukášem Kozákem už nějaký ten pátek a je znát, že jim to opravdu klape. Právě si spolu užívají na pláži pod palmami s drinkem v ruce a řeší stavbu nového domu.

No a vzhledem k tomu, jaký má Slováková vkus a jak okázale jedná, to jistě nebude žádný řadový domeček. Influencerka má ráda jen to nejlepší, a chudák Pusi se bude muset pěkně otáčet, aby jí finančně stačil.

Luxus platí sobě i svému partnerovi

Už teď se ukazuje, že veškerý komfort platí Nela sama, a dokonce se tím na sociálních sítích ráda chlubí. Naposledy to byla právě letenka v lepší než turistické třídě, čímž z Lukáše dělá pěkného nýmanda a podržtašku.

Není pochyb o tom, že mu Nela šéfuje i doma. „Tak poprvé v životě s někým bydlím. Naštěstí je čistotný, voňavý a celkem i poslouchá,“ vyjádřila se na Instagramu.

Pár spolu sice chce stavět dům, ale vztah pro ně bude ještě dost náročný. Pusi je totiž kapitán hokejového týmu HC RT Torax Poruba, kde na něj spoluhráči i vedení pějí samou chválu. Co si však myslí o jeho kontroverzní partnerce, to je ve hvězdách.

I přes lži stále vydělává

Slovákové se jedno musí nechat, přestože byla několikrát usvědčena ze lži, ať už v případě dezinfekčních gelů, roušek s aktivním stříbrem nebo originální látky jedné slavné značky, nikdy nepřizná svou chybu, naopak dělá, že nic a že jí všichni křivdí. A jak sama říká, i špatná reklama jí přináší sledující, a tím pádem více firem, které prý chtějí využít její propagační schopnosti.

Nela se činí, propaguje, co se dá. Na jejím profilu tak můžeme vidět vše od prosecca až po doplňky pro růst vlasů, které má bohužel řídké, proto si je nechává prodlužovat. Nela je sice prý stále ještě za eskapádu s gely v řádném minusu, ale vzhledem k propagačním postům si na dluh jistě brzy vydělá, a stavba domu snů bude moci začít. Pusi, máš se na co těšit.