Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bloglovin    www
Na seznam kategorie

Bydlení podle Olivie

Květen ve znamení ratanu!
Jak se bydlí na anglickém venkově
Bydlení podle Olivie
Přidat do stylu

Bydlení podle Olivie

Letní atmosférou nabyté bydlení podle Olivie vypadá na první pohled báječně a harmonicky. Vůně dřeva, modrobílá kombinace, kovové lampy - to vše vytváří dokonalou prázdninovou pohodu. Letní bydlení interiérové designérky je plné uvolnění, ale také pevného řádu. Pojďte spolu s námi na návštěvu do nádherného interiéru.

Kouzelná kuchyně v nádherných tónech, kde sice převládá modrá kuchyňská linka, ale je dokonale doplněna přírodním dřevem a bílou zdí. Perfektní kombinace otevřených polic a uzavřených skříní. Inspirujte se!

Modrá barva je uklidňující a podporuje útulnou atmosféru. Měděné úchytky a armatura se do této místnosti hodí a celý prostor rozjasní. Otevřené police opticky rozšiřují prostor a působí elegantně, nemyslíte?

Propojení místností je čím dál více trendy. V tomto případě se Olivie nebála kombinace obývacího pokoje, jídelny a kuchyně. Vše k sobě perfektě ladí a temnější tóny k sobě harmonicky pasují.

Líbí se vám kombinace klasického a moderně-designového nábytku?

Cihlové zdi jsou extrémně výjimečné a doplňují jakýkoliv interiér. Ať už se jedná o rustikální, elegantní, barevné nebo industriální místnosti, cihla dodává přírodní prvek. Přírodní prvky oživují prostor a vytvářejí pocit pohody a nadčasovou eleganci.

Ložnice se nese v jemně šedých tónech. Tapeta napodobující přírodní motiv je perfektním doplňkem celé místnosti. Nezapomínejte na textil! Ten dodává interiéru tu pravou domácí atmosféru.

Jednoduchá, ale smyslná moderní koupelna má své kouzlo. Olivie zvolila šedý tón, aby dala důraz a prostor dřevěným skříňkám. Šedý odstín působí čistě a elegantně. Kouzlo domácí atmosféry tkví ve velkém francouzském okně. Inspirujte se!

Kam dál?

Na návštěvě u Jos

Skandinávské bydlení s dokonalou kuchyní



Diskuze

Články

 

Bydlení podle Jonáše

Nádherné bydlení s kouzelnou atmosférou

 

Hippie styl je zpět

Květinové interiéry jsou zpět: Inspirujte se hippie stylem.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)