Přejít k hlavnímu obsahu

Minulé životy dle numerologie: Kým jste byli a jak vás to v současnosti ovlivňuje?

Info ikona
Numerologie minulé životy

Zamýšleli jste se někdy nad tím, kým jste byli v minulém životě? Některé věci, které se vám nyní dějí, jsou podle numerologů odrazem vašich minulých životů, jsou to zkušenosti, které si sebou nesete. Zjistěte, kým jste byli v minulém životě a jak to ovlivňuje váš současný život.

Výpočet životního čísla

V numerologii se vše odvíjí od vašeho životního čísla, včetně minulých životů. Jak jej vypočítat? Je to jednoduché, stačí sečíst všechny číslice ve vašem datu narození, dokud vám nevyjde číslo od 1 do 9.

Příklad: Narodili jste se 16.11.2001

Součet bude vypadat následovně: 1 + 6 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 1 = 12

1 + 2 = 3

Vaše životní číslo je 3.

Dějí se vám v životě špatné věci? Možná máte karmický dluh z minulého života. Zjistěte svůj podle data narození

Karma se řídí zákonem příčiny a následku. Vše, co jsme udělali dobrého a špatného v životě, se nám vrací zpět jako boomerang. A to platí i pro minulé životy. Pokud jsme v minulém životě udělali něco špatného, musíme dluh v příštím životě splatit. Zjistěte, zda i vy máte karmický dluh, a co můžete udělat pro napravení své karmy.
svetzeny.cz

Životní číslo 1

Lidé s životním číslem 1 byli v minulém životě někým významným, dokonce to mohl být člen královské rodiny i sám král. Další možností je, že jste byli důležitým politikem, duchovním představitelem či vojevůdcem. V tomto životě se kvůli tomu můžete cítit osaměle, v minulém životě jste totiž měli problém rozlišit, kdo je váš skutečný přítel, a to si sebou nesete – nepouštíte si lidi příliš k tělu. I v tomto životě dokážete velké věci, máte totiž velkou vůli a odhodlání.

Životní číslo 2

Ve vašem minulém životě se vše točilo kolem vašich milostných vztahů. Nechali jste se jimi naprosto pohltit, je i dost možné že vás to nakonec stálo život. Jste totiž člověk, který miluje celým srdcem. V tomto životě můžete cítit, že vám někdo po vašem boku chybí, ve skutečnosti teskníte po své velké lásce z minulosti a nejste schopní k sobě najít vhodného partnera, který by vám dal takovou lásku, jakou umíte dávat vy.

Životní číslo 3

V minulosti jste se jistě živili nějakou tvůrčí činností – jako spisovatel, malíř, sochař, architekt či zahradník. Netoužili jste po materiálním bohatství, chtěli jste se věnovat tomu, co vás baví a naplňuje. Také jste si zakládali na své rodině, nejlépe vám bylo doma s nejbližšími. I v tomto životě chcete hlavně pohodu, rodinné štěstí a dělat to, co vás baví. Pokud nemáte tvůrčí práci, nebo vaše rodinné vztahy nejsou dobré, vnitřně vás to ničí.

Superschopnost dle znamení zvěrokruhu: Blíženci ovládají telepatii, Panny umí léčit

Každé znamení zvěrokruhu vládne určitou superschopností. Nejedná se o nic nadpřirozeného, spíše jsou to vlastnosti, které dané znamení umí použít ve svůj prospěch. Víte, jaká je ta vaše? Poznejte ji a přečtěte si i o výjimečných dovednostech ostatních, abyste poznali jejich skryté zbraně.
svetzeny.cz

Životní číslo 4

Životní číslo 4 mají lidé, kteří ve své minulosti prožili dobrodružný život, který byl také ovšem plný nástrah a nebezpečí. Hlavně se jednalo o vojáky a policisty, ale také vězeňské dozorce. Hodně času jste strávili v uzavřeném prostoru o samotě. V tomto životě budete toužit po dobrodružství a nestereotypní práci. Nebudete se bát riskovat a využijete každou možnost, abyste mohli cestovat.

Životní číslo 5

Toto životní číslo v minulosti trpělo – hlady, bídou, všudypřítomným nebezpečím. V minulém životě se vám staly opravdu špatné věci a prošli jste si náročnými zkouškami. Je dost možné, že jste zažili i válku. V tomto životě se kvůli tomu můžete cítit značně neklidně a být pořád ve střehu. Je

možné, že trpíte úzkostmi kvůli strachu z budoucnosti.

Životní číslo 6

Váš minulý život jste zasvětili duchovnu a víře. Měli jste pevně danou rutinu, které se odvíjela od vašeho náboženství. Druhou možností je, že jste byli herci, nebo baviči, kteří rádi vystupovali. V tomto životě budete žít dle morálních zásad a hledat bezpodmínečnou lásku, což může být v dnešním světě těžké.

Psychologický test: To, v jakém pořadí otevřete dveře na obrázku o vás prozradí jací jste a po čem skutečně toužíte

Chcete nahlédnout do svého nitra a dozvědět se o sobě něco nového? Pak pro vás máme připravený jednoduchý psychologický test, ze kterého zjistíte zajímavé věci, které se týkají vás a vašeho života. Nebudete věřit, kolik toho o vás prozradí výběr pořadí otevření dveří na obrázku.
svetzeny.cz

Životní číslo 7

V minulém životě jste se pro někoho obětovali, možná pro rodinu, ale třeba i pro vlast. Sedmička je duchovní číslo, které souvisí s hlubšími hodnotami života. Je jisté, že jste v minulém životě byli dobří lidé, kteří pomohli druhým. Vaše víra byla velmi silná, což se promítá i do dnešního života. Ve svých morálních zásadách jste pevní a vždy dodržujete pravidla. Také se snažíte pomáhat druhým.

Životní číslo 8

V minulém životě jste byli velmi bohatí. Buď už jste se narodili do zlaté kolébky, nebo jste si peníze vydělali výnosným obchodem. Peníze hrály ve vašem životě významnou roli. Nejinak to je i v současném životě, jste zaměřeni hlavně na materiální věci a za těmi se „honíte“. Svá rozhodnutí děláte vždy racionálně, nenecháte se ovlivnit emocemi.

Životní číslo 9

Ve svém minulém životě jste oplývali nadpřirozenými schopnostmi. Možná jste byli čarodějové, věštkyně, nebo léčitelé. Hodně jste cestovali jako poustevníci, věčně jste byli sami a pomáhali druhým. Jejich štěstí jste upřednostnili před tím svým. Tato vlastnost se do tohoto života nepřenáší, to už jste si odžili, proto v tomto životě budete rozhodovat na základě rozumu. Zůstala vám však z minula silná intuice, které byste měli naslouchat.

Tyto sny k vám vysílají varovný signál: Pokud se vám zdají, čeká vás zklamání v lásce, zrada přítele i ztráta peněz

Rozpoznejte varovné signály, které se vám zjevují ve vašich snech. Porozumět snům je těžké, ne vždy symboly, které obecně vnímáme kladně, jsou pozitivní i ve snech. Možná vás překvapí, které sny mají ve skutečnosti negativní význam, nečekaně to nejsou ty o smrti.
svetzeny.cz

Mistrovská životní čísla numerologie: Má je jen pár vyvolených a předurčují výjimečný úspěch. Patříte mezi ně?

Mistrovská životní čísla jsou 11, 22 a 33. Dle zakonů numerologie se tato čísla nesčítají. K takovému životnímu číslu můžete přijít třemi způsoby: je to číselný součet vašeho křestního jména, rodného či přijatého příjmení, nebo data narození. Pokud vám náleží mistrovské číslo, patříte mezi hrstku vyvolených, přečtete si, co to pro vás znamená.
svetzeny.cz