Pojišťovna Allianz představila své olympijské ambasadory


			Pojišťovna Allianz představila své olympijské ambasadory

Fleretista Alexander Choupenitch a tenistka Barbora Strýcová jsou novými sportovními ambasadory Allianz pojišťovny. Propojením se sportovci navazuje Allianz na své osmileté celosvětové partnerství s olympijským a paralympijským hnutím.

Šermíř-fleretista Alexander Choupenitch má z juniorských šampionátů čtyři medaile v čele s evropským zlatem a světovým stříbrem. Jeho nejlepším výsledkem mezi dospělými je druhé místo na Grand Prix a bronz z ME 2018. V dubnu 2021 ovládl evropský kvalifikační turnaj o olympijské hry a bude Českou republiku reprezentovat na olympijských hrách v Tokiu. „Partnerství s Allianz pro mě znamená stabilitu. Jsem velmi rád, že jsme do spolupráce šli a je skvělé, že Allianz podporuje i olympijské hnutí. Je to krásné propojení a těším se na to, co nás společně čeká. Jsem velmi rád, že mám za sebou takového partnera, díky kterému mám klid například i při cestování a vím, že i kdyby se mé sportovní vybavení ztratilo, tak mi Allianz kryje záda,“ říká Alexander Choupenitch.


Mohlo by vás zajímat: Tři druhy pojišťoven z pohledu pojištění osob (2. díl)


Barbora Strýcová patří dlouhodobě k předním tenistkám - a to jak v singlu, tak v deblu, a na svém kontě má olympijský bronz či tituly z Fed Cupu. Pod pěti kruhy se Barbora představila v roce 2004 v Aténách a v roce 2016 v Riu, odkud si s Lucií Šafářovou odvezly bronz za čtyřhru. „Za propojení s Allianz jsem velmi vděčná a hrozně moc se těším. Jsem ráda, že je Allianz zároveň spojená i s olympiádou a znamená to pro mě opravdu hodně. Sportovec musí být vždy pojištěný - když cestuje, ale i když se mu něco stane například na kurtu. Pak je velmi důležité, aby byl chráněný kvalitní pojistkou,“ přidává se tenistka Barbora Strýcová.

„Jsme hrdí na to, že se našimi ambasadory stali právě Bára s Alexem. Kromě toho, že jsou oba úspěšnými sportovci, tak jsou také aktivní v rámci sociálních sítí a mohou tak být sportovním fanouškům ještě o něco blíže a předávat jim ty nejaktuálnější informace. Těšíme se, jak společně podpoříme sport a i našim klientům přiblížíme sportovní prostředí trochu z jiné perspektivy,“ vysvětluje Michaela Jarošová z marketingu Allianz pojišťovny.  


Mohlo by vás zajímat: Lucie Žulavská k revizi motorové směrnice: Pojistné procesy musí být on-line!


Allianz pojišťovna zahájila 1. ledna 2021 své osmileté celosvětové partnerství s olympijským a paralympijským hnutím na základě předchozí spolupráce s paralympijským hnutím, která trvá již od roku 2006. Allianz bude podporovat obě hnutí pojistnými řešeními a službami na míru.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články