Banky.cz Články Komerční sdělení Chytrý domov ve vašich rukách

Chytrý domov ve vašich rukách

Téměř každá domácnost se potýká s prachem či viry v ovzduší. To má však za následek různé choroby nebo i dýchací obtíže. Jenže jak proti tomu bojovat? Může se to zdát jako nemožné, ale virů a bakterií se dá zbavit rychle a efektivně.

REKLAMA

Řešením znečištěného vzduchu ve vašem bydlení nebo kanceláři je výkonná čistička Tesla Smart Air Purifier Pro M. Dokáže pročistit vzduch v místnostech o velikosti až 25 m2. Tenhle chytrý pomocník s UV lampou vás jednoduše zbaví virů, bakterií, prachu i pylu, což potěší nejen alergiky. Výkonný ionizátor dokáže například zprostředkovat vzduch po bouřce a dešti.

Čistička vzduchu vám usnadní dýchání

Tesla si ale poradí také s nepříjemným zápachem, linoucím se z kuchyně, kouřem z cigaret nebo dokonce s jedovatými látkami jako je například formaldehyd, toluen či benzen. Díky HEPA filtru dokáže Tesla Smart Air Purifier Pro M zachytit až 99 % pylových a prachových částic i 200× menších, než je lidský vlas. Čistička je vybavena omyvatelným předfiltrem s mikronovou sítí, který zajistí zachycení vláknitých částic nad 2,5 mm. Soustava kvalitních filtrů se vypořádá i s nejjemnějšími prachovými částicemi o průměru 0,5 µm.

Řekněte dost virům i bakteriím

Čistička funguje v automatickém i manuálním režimu. V mobilní aplikaci Tesla Smart můžete měnit nastavení podle toho, které vám bude vyhovovat nejvíce. Nebo to nechte na čističce, má totiž senzor kvality vzduchu, který monitoruje podmínky v místnosti a podle toho přizpůsobuje výkon. Vy se pak o nic nestaráte a jen si užíváte svěží vzduch. Aplikace je kompatibilní s operačním systémem iOS i Android, a to dokonce v češtině. U Tesla Smart Air Purifier Pro M vás jistě potěší i nízká hlučnost. Tahle čistička se hodí do každé chytré domácnosti a vytvoří ve vašem bydlení zdravé prostředí bez námahy.

Na Alza.cz najdete velký výběr čističek vzduchu, odvlhčovačů nebo ozonových generátorů, které se hodí třeba do auta. Vyberte si z velké nabídky svého favorita a začněte dýchat lepší vzduch už dnes.

REKLAMA

KOMENTÁŘE k článku Chytrý domov ve vašich rukách

Zatím nejsou přidány žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor.

Přidejte nový komentář

Mohlo by vás zajímat

Nejlepší pojišťovací poradkyně na světě je z České republiky

Skutečný zájem o klienta a zároveň inovativní přístup k partnerství s ním – to hodnotí prestižní mezinárodní soutěž Global Advisor Excellence Contest, které se účastní více než 160 000 pojišťovacích poradců skupiny Generali. Tuto obrovskou konkurenci za sebou nechala Jana Šestáková z Generali České pojišťovny. Dokázala, že umí nejlépe reagovat na vyvíjející se potřeby klientů a zároveň jako poradce dokáže efektivně využívat dostupné digitální nástroje.


Obliba privátních značek i slevových kuponů stále roste – jedná se o způsoby, jak čeští spotřebitelů bojují s inflací

Prodeje spotřebního a rychloobrátkového zboží privátních značek v České republice stoupají – v současnosti tvoří celou čtvrtinu celkového trhu. Navíc téměř tři ze čtyř spotřebitelů plánují kupovat privátní značky i po stabilizaci ekonomiky, vyplývá z průzkumu provedeného společností Promo-Codes. Oblibě se také čím dál více těší slevové kupony a propagační kódy.

V bankovním sektoru vládnou věrnostní programy jako hlavní prostředek zapojení zákazníků

V dynamickém prostředí bankovního sektoru, kde má každý druhý člověk v průměru pět bankovních účtů, se konkurence mezi finančními institucemi den ode dne stupňuje. Uprostřed tohoto boje o klienty banky používají různé strategie, jak si udržet zákazníky, mezi nimiž věrnostní programy vynikají jako nástroj s největším potenciálem.

Fingood: Investice do rozvoje českých firem, s výnosem až 12 % ročně

Jistě jste se již setkali S P2P půjčkami a možnostmi investovat do nich. Kdo by neznal Zonky, s jejich „lidé půjčují lidem“. U Fingoodu jde o stejný princip, jen v režimu P2B, kde „lidé půjčují firmám“ (people to business). I zde jde o Českou Národní Bankou licencovanou platformu ke zprostředkování skupinového financování (crowdfunding), i tady vše řídí sama platforma a i tady se dá získat lepší zhodnocení než u banky. Seznamte se s Fingoodem a s možnostmi investování, které vám dává.

Podáváte daňové přiznání? Dejte pozor na nejčastější chyby

Blíží se jaro a s ním také jeden z důležitých úkolů daňových poplatníků - vyplnění růžového přiznání k dani z příjmů fyzických osob. Ačkoliv se jedná o každoroční záležitost, pro spoustu z nás nastává období bezesných nocí, kdy se nemůžeme dočkat, až “to” bude za námi. Není třeba být nervózní, při vyplňování stačí být obezřetný, většina chyb totiž vzniká pouhou nepozorností. A pokud přeci jen nějaká chybka vyvstane, je možné ve stanoveném termínu sjednat nápravu.

Z naší bankovní poradny

Pojmy ve slovníku

Srovnáváme hypotéky od

© Banky.cz 2023, všechna práva vyhrazena