Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 7. května

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Reklama

Potřebujete-li s partnerem něco zásadního probrat, při správném načasování máte šanci uspět. Do debaty se rozhodně nepouštějte při jídle, když poslouchá hudbu, hraje počítačové hry, nebo sleduje televizi. To se okamžitě naježí a všechno zamítne. Když na to půjdete mazaně, pozorně vás vyslechne, a dokonce neochotně připustí, že se s některými názory či nápady přece jen unáhlil. A máte vyhráno!

Článek

Beran

Máte oprávněný pocit, že ve vašem případě sex funguje jako životodárný elixír, který vám dodává energii a vrací chuť do života. Ráno na důvěrné dovádění v posteli nebudete mít čas, ovšem večer si to s plnou parádou vynahradíte.

Býk

O citech a o tom, co pro vás láska znamená, nemluvte, nýbrž přemýšlejte. Když usoudíte, že váš vztah má naději stát se vážným, trvalým, či oficiálním, spousta věcí najednou bude dávat smysl. V opačném případě vám dojde, že nepotřebujete soužití, které vás psychicky vyčerpává.

Blíženci

Člověk, který se uchází o vaši přízeň, vás na jedné straně překvapí rozhodností a na druhé neomaleností. Máte pocit, že vás postavil před hotovou věc, a ani ho nenapadlo, že o něho třeba nemáte zájem. Žije nejspíš v domnění, že je naprosto neodolatelný, ale je na omylu.

Rak

Není zbytí, musíte se smířit s tím, že vaše soužití nevypadá tak, jak jste si představovaly a vysnily. Když si však dáte tu práci a podíváte se na situaci objektivně, dojde vám, že vlastně můžete být spokojené. Prostě mějte na paměti, že dokonalý partner ani vztah neexistují.

Lev

Odpoledne a večer, kdy bude Luna v Beranu, si v oblasti lásky nemáte nač stěžovat. Miláček vám dává jasně najevo, že má pochopení pro vaše potřeby i slabosti, a zároveň svým způsob slíbí, že vás bude v posteli hýčkat a rozmazlovat, jak jen mu síly stačí.

Panna

Optimální čas na sex nastane kolem 9.37 hodin, kdy se Luna dostává do sextilu s Venuší, takže se postará o vaše správné naladění. Energie této konstelace však funguje se stoupající tendencí od časných ranních hodin, takže i milování hned po probuzení bude stát za to.

Váhy

Zatímco ráno můžete mít ohledně partnera a jeho citů pochybnosti, odpoledne vás už nic takového trápit nemusí. Díky Luně ve vašem partnerském sektoru vám nejspíš nebude romanticky či vášnivě vyznávat lásku, vlastně bude spíš zamlklý. On ví, že vás miluje, a vy zase víte, že to neumí vyjádřit.

Štír

Když se vám něco skutečně povede, klidně se miláčkovi pochlubte. Zareaguje mile, vstřícně a velkoryse. Úplně zapomene na to, že jemu se zase tak moc nedaří, a začne se radovat spolu s vámi. Máte-li mezi sebou nějakou nejasnost ohledně erotických praktik, dokážete se spolu domluvit na kompromisu.

Střelec

Zatímco ráno byste sex braly jako obvyklou, i když příjemnou aktivitu, večer bude mít pomyslný terapeutický efekt. Díky něžnému hýčkání, v němž se miláček bude přímo překonávat, se zbavíte protivného napětí, které se ve vás za celý pracovní týden nahromadilo. Moc rády se přeladíte na pohodový víkendový režim.

Kozoroh

Sextil mezi Lunou a Venuší sice vrcholí v 9.37 hodin, ale vztahy pozitivně ovlivňuje už od časného rána. Když miláček poznamená, že se mu do práce nechce a že by ze všeho nejraději zůstal s vámi v posteli, můžete si být jisté, že to myslí vážně. Pokud to okolnosti dovolí, dopřejte si aspoň trochu mazlení, nebo rychlovku, ať poslední pracovní den tohoto týdne odstartujete stylově.

Vodnář

Miláček bude dávat najevo, že má příliš práce a nemá čas ani náladu na to, aby poslouchal vaše stesky, představy či víkendové plány. Nevyvede vás to z míry a náladu vám nepokazí. S trochou škodolibosti si představíte, jak protáhne obličej, když večer zopakujete jeho slova, že nemáte čas ani náladu na milování.

Ryby

Pořádně si rozmyslete, než začnete podporovat sebevědomí člověka, s nímž se život skutečně nemazlil. Je raněný, zlomený a na dně, aspoň to tedy tvrdí. Když ho totiž dáte do pořádku a definitivně se do něho zamilujete, je docela možné, že zvedne kotvy a „popluje“ za novým dobrodružstvím.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám