Wexo DeFi Token: První slovenská kryptoměna na blockchainu Cardano

.

. Zdroj: CRYPTON DIGITAL, SE

Slovenská technologická společnost CRYPTON DIGITAL, SE přichází s vlastní kryptoměnou WEXO DeFi token. S novinkou souvisí i expanze společnosti do nových zemí, jako je Estonsko a Malta. Výsledkem práce rostoucího týmu vývojářů je první slovenská kryptoměna zaregistrovaná na blockchainu Cardano. Fanoušci kryptoměn a fintech technologií už mají WEXO token k dispozici.

Cardano (ADA) si stabilně drží pozici mezi nejrychleji rostoucími blockchainovými aktivy. Vzniklo v roce 2017 jako platformová kryptoměna s decentralizovaným blockchainem. Dokáže zpracovat více transakcí při zachování přívětivé ceny. Ve světě kryptoměn je Cardano známé svou spolehlivou ochranou uživatelských dat, integrací technologie distribuované účetní knihy a infrastruktury chytrých smluv. Proto se společnost CRYPTON DIGITAL, SE rozhodla jako první slovenská společnost propojit svůj WEXO token právě s touto platformou. Milan Božik a Peter Mariš, zakladatelé společnosti CRYPTON DIGITAL, SEMilan Božik a Peter Mariš, zakladatelé společnosti CRYPTON DIGITAL, SE | CRYPTON DIGITAL, SE

,,Wexo token je završením náročné práce a zároveň začátek nové. Stejně jako ostatní kryptoměnoví nadšenci jsme prošli všemi fázemi. Inspiroval nás bitcoin a síla jeho myšlenky se za ta léta potvrdila. Dnes jej lidé nadšeně nakupují nejen individuálně, ale vnímáme i velkou poptávku po celých kryptoměnových portfoliích. Máme za sebou dva roky intenzivní práce na fintech platformě WEXO. Jejím prostřednictvím již majitelé mohou pohodlně obsluhovat své kryptoměny. WEXO token je proto přirozeným pokračováním toho, co plánujeme dál,“ řekl Peter Mariš, spoluzakladatel a CMO společnosti CRYPTON DIGITAL, SE.

Spuštění prodeje Wexo DeFi tokenu prostřednictvím aplikace WEXO je otázkou nejbližších hodin. Posledním krokem je schválení aktualizované aplikace společností Apple. Aplikace WEXO umožňuje majitelům kryptoměn jejich pohodlné používání.Aplikace WEXO umožňuje majitelům kryptoměn jejich pohodlné používání. | CRYPTON DIGITAL, SE

Vedení společnosti věří, že Wexo tokenem by časem mohlo disponovat jedno procento obyvatel Evropy. Aktuálně společnost spustila interní prodej. Zájem projevili stávající klienti a partneři vývojářské společnosti. Wexo token by mohl příští rok vstoupit na burzu.

„Celý kryptoměnový svět jde dopředu mílovými kroky. CRYPTON DIGITAL, SE roste s ním. Máme mnoho dalších technologických ambicí a plánů. Proto jsme znásobili počet kolegů v týmech vývoje, prodeje, strategie a klientských služeb. Všichni tvrdě pracují a fintech nadšenci mají příležitost být součástí naší práce prostřednictvím Wexo DeFi tokenu," dodal Milan Božik, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti CRYPTON DIGITAL, SE.

Wexo token reprezentuje aplikaci Wexo. Tu autoři Wexa od začátku prezentují jako inovativní fintech platformu, která brzy umožní uživatelům používat kryptoměny bez omezení, podobně jako dnes používáme fiat měny.

„Už dnes platíme fiat měnou prostřednictvím telefonu, hodinek či náramku, či dokonce jen načítáním biometrických údajů. Proč bychom nemohli nahradit fiat měnu kryptoměnou? A používat ji úplně stejně, jen možná levněji a rychleji. Wexo bude poskytovat všechny tyto služby, ale zároveň propojí klasický fiat svět se světem kryptoměn,“ vysvětlil směřování platformy WEXO Peter Mariš ze společnosti CRYPTON DIGITAL, SE.

Pro nové uživatele, kteří si chtějí svoje kryptoměny „přenést“, WEXO už dnes nabízí peněženky pro bitcoin, ethereum, litecoin, tether a trueUSD. Brzy přibudou Zcash, Basic Attention Token, OMG Network a Chainlink.

Produktovou část projektu WEXO v současné době zajišťuje český partner, společnost UPDN ONE, s. r. o., s bohatými zkušenostmi na finančním trhu. Společnost CRYPTON DIGITAL, SE financuje projekt z vlastních zdrojů, ale nabízí i příležitosti pro partnery, kteří se chtějí na projektu WEXO podílet a profitovat tak ze zisku inovativního produktu.

WHITE PAPER najdete ZDE.