Loupež v Mostě kvůli mobilu! Policisté vypátrali ani ne 18letého násilnického mladíka
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z provinění loupeže čelí obvinění mladík, kterému ještě nebylo 18 let. Jiného mladého muže připravil v Mostě o mobil.

Podle kriminalistů, kteří na případu pracovali, měl obviněný minulý měsíc v odpoledních hodinách v jednom obytném domě v Mostě přistoupit k mladíkovi, který seděl na chodbě a ze svého mobilního telefonu poslouchal muziku. "Obviněný se mladíka zeptal na čas a chtěl vidět telefon. Při tom mu měl vyhrožovat fyzickou újmou. Nakonec se snažil poškozenému přístroj vytrhnout z ruky. Obviněný měl poškozeného udeřit dlaní do obličeje," popisuje událost mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Mladík se lekl a mobil pustil. Obviněný si ho dal do kapsy a z místa utekl. Odcizením telefonu způsobil hmotnou škodu ve výši 1 800 korun. Odcizený mobil nebyl policisty zajištěn. Ten údajně obviněný komusi prodal.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru