Nela Slováková opět provokuje svou sexy postavou. Tentokrát pózovala zcela nahá!

Influencerka Nela Slováková, která se před lety proslavila především díky vítězství v reality show Hotel Paradise, patří mezi ty celebrity, které na sociálních sítích často a rády provokují. K Neliným specialitám patří zejména nejrůznější snímky z exotických míst, na kterých ukazuje své dokonalé tělo. Někteří ji za to milují, jiní nenávidí. Poslední snímky, jejichž autorem je Nelin přítel hokejista Lukáš Kozák a kterými opět přilila olej do ohně, pochází z jejich dovolené v Mexiku.

Dokonalé tělo a výstřední chování

Se svým slovenským přítelem si influencerka užívá společné chvíle a krásné pláže na různých místech a své obdivovatele i kritiky pravidelně zásobuje dávkou fotek. Na většině z nich je zachycena v nejrůznějších sexy pózách u moře tak, aby vynikla její dokonalá postava. Tyto snímky pak influencerka navíc neváhá okomentovat slovy jako „za každou cenu jsem ty plavky musela mít, i když mi z nich leze všechno“ a podobně. Není se proto čemu divit, že její příspěvky často spustí lavinu diskusí. Nejinak tomu bylo i u prozatím posledního snímku, na kterém Nela leží na pláži zcela nahá. Hlavní roli na fotografii má Nelino pozadí, které je některými médii označováno za nejkrásnější v českém showbusinessu.

Business se jí příliš nevydařil

Kromě svých sexy fotografií na sebe před nedávnem Nela ale strhla pozornost i jiným způsobem. V době pandemie koronaviru začala totiž podnikat s rouškami a dezinfekčními gely. Bohužel ne zcela vhodným způsobem. Roušky totiž v loňském roce, kdy jich byl na začátku pandemie velký nedostatek, prodávala za předraženou cenu téměř tři sta korun za jednu roušku. Pokud jde o gely, mělo se jednat o speciální dezinfekci pocházející z Maroka. Zákazníci, kteří si je objednali, se jich ale nikdy nedočkali. Její podnikatelské aktivity se tak dostaly i do hledáčku České obchodní inspekce.

Zdroj: Instagram/nelaslovakova

Autor: Martina Šťastná
zavřít reklamu