Pouze pro silné povahy. Tříletý chlapec vypadl z okna v pátém patře

Přidat na Seznam.cz

Je to opravdový zázrak! Tříletý chlapec s Downovým syndromem vypadl z okna v pátém patře v budově v New Yorku. Tříletý chlapec pád přežil.

Kolemjdoucí našel dítě sedět na chodníku. Batole plakalo a nemohl vstát, protože měl zlomenou nohu. Děsivá nahrávka tohoto incidentu byla zveřejněna na webu.

Drama se stalo ve středu v newyorské čtvrti Bronx. Tříletý Jose si hrál v bytě v pátém patře. Byl v péči své tety a dospívající sestry – uvedly místní zprávy ABC 6. V jednom okamžiku chlapec přešel k oknu a otevřel kartonovou clonu. Chlapec se naklonil příliš daleko a v okamžiku jeho malé tělo vypadlo. Pád dítěte z pátého patra utlumila markýza nad výkladem. Pouze to mu zachránilo život, uvádí CBS New York.

Monitorovací záznam ukazuje ženu, která poprvé viděla zraněného Joseho. Chlapec hodně plakal a zoufale se snažil vstát. Po chvíli přišlo na pomoc dítěti několik svědků.

„Viděl jsem malého chlapce velmi plakat a po žebrech mu stékala spousta krve,“ řekl americkým médiím kolemjdoucí Elias Peralta.

Chlapec trpící Downovým syndromem utrpěl zlomeninu stehenní kosti a podstoupil operaci. Podle lékařů by se měl po měsíci rehabilitace plně uzdravit.

Teta a sestra si nemohou odpustit, že pádu dítěte nezabránily.