Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Instanews: Ruminka Bagárová jako modelka, Pavlásek paroduje Decastelo i svůdná Ledecká

Instanews
Zdroj: Se souhlasem L. Pavláska / kolá eXtra
novinky

V posledních dnech bylo na Instagramu velmi žhavo. Olympijská vítězka Ester Ledecká (26) ukázala novou image, Lukáš Pavlásek (42) parodoval snímek sexy Evy Decastelo (42), svůdná Dana Morávková (49) sedla za krk Janu Čenskému (60) a Monika Bagárová (26) zapózovala s Ruminkou ve stejném outfitu.

Svůdná proměna Ester Ledecké

Olympijská vítězka ve snowboardingu a alpském lyžování Ester Ledecká využila otevřených kadeřnictví a pochlubila se novou hřívou. "Posezonní servis v kadeřnickém salonu," pochlubila se snímkem na sociálních sítích, kde jí to velmi sekne.

Ruminka zapózovala s maminkou Monikou jako modelka

Rozkošná dcera Moniky Bagárové Ruminka brzy oslaví svůj první rok. Děvčátko roste jako z vody a před pár dny již dokonce zapózovalo se svou maminkou Monikou ve stejném outfitu. "Ruminka už zvládá dva tři krůčky úplně sama. Je krásný sledovat, jak se učí novým věcem a jakou má radost, když se něco povede," napsala Monika ke snímku.

Lukáš Pavlásek paroduje Evu Decastelo

Krásná Eva Decastelo zavzpomínala na žhavé focení nahoře bez. Na snímku vypadá jako antická bohyně, čehož se okamžitě chytl komik Lukáš Pavlásek, který její snímek téměř dokonale napodobil. "Moje oblíbená Eva Decastelo vypadá furt dobře. Dnes jsem viděl tuhle její fotku. Říkal jsem si, jak to sakra dělá? Zkusím to taky tak. A myslím, že se povedlo. Najdi pět rozdílů," napsal úsměvně.

Dana Morávková za krkem Jana Čenského

Krásná a snad nestárnoucí herečka Dana Morávková se zvěčnila s Janem Čenským na úsměvném snímku, na kterém mu vlezla za krk. Na fotografii vynikly i Daniny půvaby, které zvýraznila červenou rtěnkou.





Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy