Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Restartujte svoji tvorbu s novou technikou na Megapixel.cz

Restartujte svoji tvorbu s novou technikou na Megapixel.cz

7.5.2021 napsal(a) Honza H.

Megapixel.cz si pro vás přichystal restart pro vaši techniku. Ke každému výkupu techniky dávají 1 000 Kč jako bonus a zvýší také o 20 % výkupní cenu, pokud nakoupíte na Megapixelu nový fotoaparát.

Megapixel.cz slevový kupón

Není tedy na co čekat. Tato akce je časově omezená a vy už stejně musíte vyrazit za kreativním dobrodružstvím. S novou technikou už budete fotit bez kompromisů.

Ke každému výkupu v bazaru Megapixel dostanete navíc 1 000 Kč na nákup libovolného nového fotoaparátu v ceně nad 15 000 Kč od značek Canon, Nikon, Sony, Panasonic a Fujifilm. K výkupní částce za svůj starý navíc při nákupu nového získáte 20 % navíc.

Jak na to? Na Megapixel.cz je dostupná výkupní kalkulačka. Do ní zadáte výkup starého fotoaparátu a potvrdíte. Megapixel sám zařídí, aby se k nim technika dostala - dostupný je svoz přes PPL nebo Zásilkovnu. Následně je technika zkontrolována a vyzkoušena a pokud je funkční, bude výkupní částka potvrzená a peníze budou připsány na váš megapixel účet. (pokud jej nemáte, musíte si jej před využitím této akce vyřídit). Následně e-mailem obdržíte slevový kód na 1000 Kč na nákup nového fotoaparátu.

Cena nové techniky ovlivní výši výkupného bonusu. Bonusová částka se vypočítá z kupní ceny fotoaparátu, který přinesete a její výše je dána podle ceny fotoaparátu, který si zakoupíte. Nakupujte podle následujícího schématu:

Hodnota nového fotoaparátu Bonus k výkupu

15 - 30 000 Kč 5 % + 1 000 Kč

30 - 50 000 Kč 10 % + 1 000 Kč

50 - 70 000 Kč 15 % + 1 000 Kč

70 000 Kč a více 20 % + 1 000 Kč

PO vložení fotoaparátu do nákupního košíku v kroku Doprava a platba stačí zaškrtnout pole Využít peníze z konta Megapixel, kde se vám atutomaticky připočítá váš % bonus k výkupný částce a zobrazí se vám částka, kteoru zbývá doplatit.

POdmínkou je zaslání zpět FUNKČNÍHO fotoaparátu. MInimální cena nového musí být 15 000 Kč pro čerpání bonusu. Výměnu starého za nový uskutečníte v období od 26. dubna 2021 do 31. května 2021.

Nemáte peníze? Nevadí. K této akci Megapixel přilepil také možnost nakoupit na splátky s 0 % úrokem. Tato možnost se vztahuje pouze na nákup těla nebo celé sady. Splátky je možné využít pouze ve spojení s výkupem a nákupem nového fotoaparátu.

platba v hotovosti 0 %

splátka ve výši 10 % z ceny zboží

splátky 10 měsíců

RPSN 0 %

navýšení 0 %

minimální výše úvěru 3 000 Kč

maximální výše úvěru 50 000 Kč

při schvalování splátek bez navýšení se zároveň schvaluje revolvingový úvěr (Home Credit karta), který není nutno čerpat


Splátkový prodej je řešen přes společnost HomeCredit. Nákup na splátky s nulovým navýšením znamená, že si koupíte zboží a během 10 splátek za něj zaplatíte tu cenu, která je uvedena v obchodě. Nepřeplatíte ani korunu na víc. Pokud budete mít zájem o tuto formu financování je třeba kontaktovat Megapixel na e-mailu - nulovefinancovani@megapixel.cz.

Věříme, že se vám skvělá akční nabídka na nákup a výkup na Megapixel.cz líbí a my vám přejeme spoustu krásných snímků na vašem kontě.

Komentáře

CAPTCHA

Megapixel.cz slevový kupón

Specialisté na digitální fotoaparáty, videokamery, objektivy a příslušenství značek Canon, Olympus, Panasonic, Nikon, Sony, Fujifilm, Pentax a další.

Megapixel.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.