Horká hlava Poznara už zná svůj test. Na kolik jej vyšla kritika sudího Matějčka?

Horká hlava Poznara už zná svůj test. Na kolik jej vyšla kritika sudího Matějčka?

Po ligovém utkání s Pardubicemi nešetřil kritikou na adresu sudího Milana Matějčka a označil jej jako člověka, který do tohoto sportu nepatří. Cítil křivdu, když zmínění rozhodčí nařídil pokutový kop proti Zlínu za bezbrankového stavu, který podle něj ovlivnil ráz celého utkání. Za svá slova jej stihl dle očekávání trest od disciplinární komise.

Kapitán Ševců za nesportovní chování vyfasoval peněžitý trest ve výši patnácti tisíc korun. Stalo se tak po utkání 29. ligového kola, ve kterém Zlín nakonec padl potupně 0:4. Tomáš Poznar ihned po závěrečném hvizdu nešetřil kritikou a označil Matějčka za jednoho ze strůjců porážky.

„I Pardubičáci byli přesvědčeni, že se nic nestalo, že tam nic na faul nebylo a sudí to vytáhne z VAR! Tak co si mám myslet? Nemůžu mu dát do držky, nemůžu mu vynadat, nemůžu nic. Komu si mám stěžovat? Že mu pak nějaká komise dá stopku na dva zápasy? To je málo,“ nechal se slyšet dvaatřicetiletý útočník na sociálních sítích.

Komise rozhodčích mu za tento výrok udělila peněžitý trest a zmíněný incident z patnácté minuty zápasu označila za správně rozhodnutý.

Zdroj: sport.cz