Modrá pyramida spouští žádost o čerpání úvěru přes mobil

Modrá pyramida spouští žádost o čerpání úvěru přes mobil
Fotografie: Modrá pyramida
  • Modrá pyramida přináší možnost čerpání Rychloúvěru i Hypoúvěru na bydlení přes mobilní aplikaci MP Home
  • Aplikace je dostupná pro Android i iOS

Modrá pyramida, která jako první stavební spořitelna vyvinula svou vlastní aplikaci, pokračuje v digitalizaci dál. Nově otevírá možnost čerpání Rychloúvěru i Hypoúvěru na bydlení přes mobilní aplikaci MP Home. Díky tomu také pomáhá snížit spotřebu papíru – v MP Home lze nejen podat samotnou žádost o čerpání úvěru, ale i nahrát všechny potřebné dokumenty. Klienti se tak vyhnou veškerému fyzickému papírování. Aplikace MP Home je dostupná zdarma pro Android i iOS a aktuálně ji má už přes 70 000 uživatelů. Vývoj aplikace proběhl ve spolupráci se společností Cleverlance.


Modrá pyramida představila mobilní aplikaci jako první stavební spořitelna v Česku už v říjnu 2019. Kromě náhledu smluv a připomínek termínů teď umožňuje zažádat o čerpání úvěru a online vyřídit i všechny formality, jako je nahrání dokumentů nebo výběr termínu výplaty peněz z úvěru. „Na cestě za digitalizací jsme už několik let, nicméně posledních 14 měsíců mělo na rozvoj těchto služeb citelný vliv a digitalizaci výrazně urychlilo. Kromě zjednodušení a úspory času, které žádost o čerpání úvěru přes mobil přináší, je tu navíc ještě jeden aspekt – snížení papírové administrativy, která je dalším, byť jen nepatrným, krůčkem k větší udržitelnosti,“ uvádí manažer digitálních služeb Modré pyramidy Jan Čeřovský.

MP Home má už přes 70 000 uživatelů

Aplikaci MP Home si do svých mobilních zařízení nainstalovalo už více než 71 000 klientů. Kromě nové možnosti zažádat o čerpání úvěru je v aplikaci možné také sjednat stavební spoření nebo najít vysněnou nemovitost díky široké nabídce inzerátů. Zobrazování podmínek k čerpání je nově upravené tak, aby aplikace klienta provedla krok po kroku jejich plněním. „Ke konci loňského roku jsme společně s Komerční bankou připravili ještě jedno vylepšení. MP Home je možné aktivovat pomocí údajů, kterými se klienti přihlašují do aplikací Komerční banky. Spuštění aplikace tak vyřídí zcela online z pohodlí domova,“ doplňuje Čeřovský

800 000 Kč už za tři dny – MP Home umožní podání žádosti o čerpání také u populárního Rychloúvěru

Rychloúvěr, jak název napovídá, je rychlou a jednoduchou možností, jak získat až 800 000 Kč (bez zajištění) na rekonstrukci nebo modernizaci bydlení. Úvěr je bez ručitele a při splnění podmínek není potřeba ani dokládat příjem. Splátky si klienti mohou rozložit až do 20 let. Aktuální úroková sazba je 3,99 % p.a.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze