Customertimes je oceněn třemi nejlepšími vyznamenáními v kategorii udělenými POI ve zprávě Vendor Panorama 2021 o provádění maloobchodního prodeje

Customertimes s hrdostí oznamuje, že nám byla udělena tří nejlepší vyznamenání v naší třídě za provádění maloobchodního prodeje a sledování spotřebního zboží Institutem pro optimalizaci propagace (Promotion Optimization Institute, POI) v následujících kategoriích: řízený prodej, interaktivní prezentace zboží zákazníkům a gamifikace. Tato organizace vyhodnotila 17 předních dodavatelů, aby pomohla jejich výrobním a maloobchodním partnerům pochopit možnosti technologických služeb, které mohou zlepšit propagační výsledky a podpořit ziskový růst.

Společnost Customertimes byla vyznamenána na základě síly našich řešení, včetně mobilních (CT Mobile), prezentačních (CT Presenter), výhledových (CT Vision), podpisových (CT Sign), skenovacích (CT Scan), farmaceutických CPG (CT Pharma CPG) a zakázkových (CT Orders) řešení. Naše řešení zaujala svou agilitou, flexibilitou a přizpůsobitelností a byla také uznána za poskytování výjimečné proveditelné analýzy dat.

„Jsme hrdí na to, že jsme od POI, předního analytika a zdroje pro výrobní a maloobchodní komunity, získali tři nejlepší ocenění v naší třídě za provádění maloobchodního prodeje a sledování spotřebního zboží," říká viceprezident produktového oddělení v Customertimes Alex Patsko. „Jsme přesvědčeni, že sada produktů CT přináší značkám spotřebitelského zboží a spotřebitelské farmacie vynikající obchodní hodnotu. Budeme se i nadále zaměřovat na inovace využívající platformu Salesforce, abychom našim klientům pomohli splnit a překonat jejich cíle v oblasti příjmů a digitální transformace."

Těšíme se na pokračování našeho poslání poskytovat inovativní řešení a možnosti, které budou hnací silou růstu firmy, jelikož nové technologie, jako je strojové učení a umělá inteligence mají i nadále dopad na procesy prodeje a objednávek na maloobchodní úrovni.

Další materiály

Sledujte Customertimes na LinkedInu

Sledujte Customertimes na Twitteru

Kontaktujte odborníka Customertimes

● Chcete-li získat přístup k celé zprávě POI RetX Vendor Panorama, obdržet bezplatné vstupenky na nadcházející virtuální a osobní události POI, virtuální summit POI Global Spring Virtual Summit, který se bude konat 25. a 26. května 2021, mít přístup ke čtvrtletní sdílené skupině POI Manufacter Connect Share Group a získat mnoho dalších výhod, staňte se členem POI.

● Pro členství ve společnosti nebo týmu prosím kontaktujte Joanie Malin. Týmy obdrží zápisné pro certifikované spolupracující prodejce („Certified Collaborative Marketer") v hodnotě 5000 USD, aby rozvíjely dovednosti svých vedoucích pracovníků v CPG průmyslu.

O společnosti Customertimes

Customertimes Corp. je globální poradenská a softwarová firma zaměřená na zpřístupnění špičkových IT technologií zákazníkům. S více než 4000 dokončených projektů a více než 1300 vysoce kvalifikovaných odborníků jsou jejich řešení navržena tak, aby pomohla klientům realizovat skutečnou obchodní transformaci a vytěžit maximum z jejich technologických investic. Customertimes Corp. v současnosti sídlí v New Yorku a má regionální kanceláře v Londýně, Paříži, Torontu, Kyjevě, Minsku, Rize a Moskvě a je jedním z prvních členů poradenského a implementačního prostoru Salesforce ve východní Evropě a oceňovanou organizací v oblasti produktového vývoje. Další informace naleznete na adrese www.customertimes.com.

KONTAKT: Meriel Sikora Customertimes 212-520-0059 meriel.sikora@customertimes.com

Klíčová slova USA-trh-počítače-služby-ocenění-firmy-Customertimes

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.