Mickelson vedení neudržel, ve hře o titul ale je

PGA TOUR
Mickelson vedení neudržel, ve hře o titul ale je

Phil Mickelson vstoupil fantasticky do turnaje Wells Fargo Championship a po prvním kole vedl. A ačkoliv mu druhá runda nevyšla, v boji o titul plnohodnotně zůstává. V čele jsou překvapivě Gary Woodland, Patrick Rodgers a také Matt Wallace. 


Phil Mickelson v Quail Hollow Club začal famózně. Během úvodní rundy upsal sedm ran a dostal se do čela. V pátek ale o vedení přišel, neboť už tolik neskóroval a naopak na druhé devítce zahrál za +4 včetně jednoho double-bogey na tříparu.

Mickelson se tak oproti první rundě zhoršil o jedenáct ran a z první pozice se propadl na dělenou desátou. V nečekaném vedení je americké duo Patrick Rodgers - Gary Woodland, oběma hráčům zatím stačí skóre -6.

Totožně je na tom také Angličan Matt Wallace. Po kole za +1 se výrazně zlepšil také Rory McIlroy a po delší době může zaútočit na nejvyšší příčky. Z děleného pátého místa ztrácí na vedení jen dvě rány.

Mimo hru naopak před víkendem jsou Patrick Cantlay, Jason Day, Francesco Molinari, Tony Finau, Ian Poulter, Jon Rahm, Rickie Fowler, Rory Sabbatini či Sungjae Im.