Staré dobré časy

Dvě poloviny pomeranče se našly

Staré dobré časy

Velké tajemství zdánlivě nekonfliktního manželství. Dlouho utajovaná láska z Nemocnice na kraji města.

Režisér a herečka. Řeklo by se, naprosto běžná situace. Jenže málokteré takové manželství opravdu rozdělí až smrt. Jako v případě režiséra Jaroslava Dudka a herečky Jany Štěpánkové.

Oblíbená česká herečka snad vzhledem ke svému původu nemohla dělat žádnou jinou profesi. Taky si hned po skončení základního vzdělání dala přihlášku na konzervatoř. Jenže hned na začátku se vyskytl problém. V rámci školní reformy úředníci konzervatoře zrušili.

Zámecká maturita už za měsíc

Ono se to lehko řeklo, že pro velké herecké talenty úplně stačí DAMU. Jenže Jana Štěpánková a spol. neměli maturitu. „A tak nás, co jsme měli nastoupit na pražskou nebo brněnskou konzervatoř, vzali na měsíc do zámku Protivín,“ líčila rychlý spád tehdejších událostí paní Štěpánková. „Dali nám tam ´úplné středoškolské vzdělání´, abychom mohli

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden