Moje sladké tajemství

Chtěla by brzy rodinu a svatbu

S těhotenstvím evidentně dlouho vyčkávat nechce.

Herečka Malvína Pachlová (30), kterou v poslední době mohou diváci vídat nejen v seriálu Ulice, ale také Sestřičky Modrý kód, měla o své budoucnosti vždycky jasnou představu.

A vzhledem k nedávným kulatinám začala tak trochu bilancovat. „Kdysi jsem si myslela, že už v osmadvaceti budu vdaná a budu mít dítě tak jako moje maminka,“ přiznává Pachlová s tím, že tenhle plán jí nevyšel. Přesto ale tvrdí, že je s tím, jak její život v současnosti vypadá, spokojená.

Možná ale jen nechce, aby se její současný přítel, herec Milan Ligač (28), se kterým chodí teprve krátce, necítil pod tlakem. Podle všeho jí ale její biologické hodiny začínají tikat pěkně nahlas, protože o založení rodiny mluví Malvína čím dál častěji.

Zřejmě věří, že po několika nevydařených vztazích konečně našla toho pravého. Je ale připraven na rodinu i její mladší partner? Přece jen dnešní posunutá doba spíše přeje zakládání rodiny hluboko po třicítce.

A i když Mlavína evidentně miminko už chce, Milan je třeba nastaven jinak a raději by si se svou krásnou partnerkou ještě užil pár let bez starostí a třeba s ní cestoval. No uvidíme, jak to nakonec dopadne, snad ale ne rozchodem, protože by to byla škoda, sluší jim to.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden