Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Simpson (43) nedávno zavzpomínala na své poslední těhotenství, během nějž přibrala na 117 kilo. Jessica tehdy trpěla otoky a dalšími zdravotními obtížemi. Dcerce Birdie jsou už dva roky a Jess je prý zpátky na 58 kilech.

„Byla jsem těžší než můj manžel, který hrál v NFL (National Football League - pozn.). Mám 161 cm, takže 117 kilo na mě bylo opravdu hodně,“ přiznala v pořadu Drew Barrymore.

S bývalým hráčem Ericem Johnsonem má ještě dceru Maxwell (8) a syna Aceho (7). Už dříve proslula výkyvy váhy, ale s přebytečnými kily si vždy hravě poradila.

Nechala se také slyšet, že nesnáší diety a vyhodila váhu. „Chci se jenom cítit dobře a dopnout kalhoty. Když je nezapnu, sáhnu po jiné velikosti. Mám je všechny,“ uvedla v Today Show.

Nyní se prý cítí skvěle, ale nedrží striktní dietu a klidně si dopřeje i koblihu k snídani. „Dříve jsem si brala komentáře ostatních k srdci a necítila se dobře ve vlastním těle. Nechápu, co ode mě všichni čekali,“ doplnila s tím, že rozhodně není dokonalá, ale své nedostatky nehodlá skrývat.

Zpěvačka se nebojí ani fotek bez make-upu. Trojnásobná maminka často sdílí rodinné snímky, na nichž není nalíčená, a nyní se podělila o jedno takové selfie pěkně zblízka. Fanoušci v komentářích pějí ódy na její přirozenou krásu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám