Žena zemřela při kojení svého dítěte. Dítě zemřelo také

Přidat na Seznam.cz

Neuvěřitelná tragédie se stala v Argentině. Matka zemřela při kojení svého dítěte a její mrtvola dítě rozdrtila a udusila.

Podle zpravodajského portálu Telecinco policie po prošetření případu neobjevila nic podezřelého a považuje smrt Mariány Ojedy (30 let +) a dvouměsíční dívky za nešťastnou nehodu. Jak přesně se tato tragédie stala? Proč Mariana Ojeda zemřela tak strašlivou smrtí?

Měl to být obyčejný den v životě rodiny ze severní části Argentiny. Manžel zavolal své manželce, která se doma starala o jeho 3-letého syna a 2-měsíční dceru. Když dlouho nikdo nezvedal telefon, Gabriel Ojeda se znepokojil. Nakonec 3-letý syn telefon zvedl a řekl, že „maminka stále spí“. Muži to připadalo podezřelé a rychle jel rovnou domů. Na spatřil děsivý pohled. Jeho manželka Mariana Ojeda (30 let) byla mrtvá a pod jejím tělem ležela také mrtvá dcera. Co se stalo?

Žena v době své smrti kojila své dítě. Počáteční nálezy ukázaly, že zemřela přirozenou smrtí, protože trpěla velmi těžkou hypertenzí. Když omdlela a pak zemřela, její tělo se svalilo na dítě. 2-měsíční dívka se udusila. Podle zpravodajského portálu Telecinco policie po prošetření případu nenašla nic podezřelého a smrt Mariány Ojedy a dívky uzavřela jako nešťastnou nehodu.