Družka zesnulého Daniela Nekonečného promluvila o dalším pohřbu. Bude uložen na Malvazinkách, sdělila

Daniel Nekonečný
Daniel Nekonečný
Foto: Profimedia
Josef Šťastna | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 10. 5. 2021

Více než dva roky od úmrtí dojde klidu zpěvák Daniel Nekonečný (†52). Ostatky umělce, který se označoval za »krále rozkoše«, byly rozděleny na dvě části. Část popela je uložena v Boskovicích. "Ta půlka, kterou mám já, bude brzy uložena na Malvazinkích," potvrdila pro ŽivotvČesku.cz zpěvákova životní družka Zuzana Kardová (60).

Tělo zesnulého zpěváka bylo nalezeno 26. března 2019 v pražských Řeporyjích, kde žil od roku 2009. Jeho přítelkyně Zuzana Kardová později uvedla, že »král rozkoše« a zakladatel kapely Šum svistu zemřel na infarkt myokardu už 23. března.

Po velkolepém posledním rozloučení, které se konalo v Řeporyjích a jehož se účastnily například Lejla Abbasová či Ilona Csáková, byly ostatky zesnulého zpěváka rozděleny na dvě části.

Polovina popela je uložena v jihomoravských Boskovicích, kde Nekonečný vyrůstal a kde žije jeho sestra Lenka. Druhou část popela dostala k úschově Zuzana Kardová, která byla roky zpěvákovou partnerkou. Ta pro redakci ŽivotvČesku.cz nyní potvrdila, že se chystá další část rozloučení.

"Už brzy bude uložen na Malvazinkách. Tedy ta druhá půlka, kterou mám já, bude uložena na Malvazinkách. Druhá půlka je v Boskovicích," uvedla pro ŽivotvČesku.cz Zuzana Kardová s tím, že hrob bude hned vedle místa, kde je pohřbena zpěvačka Eva Pilarová, která zemřela ve věku 80 let.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.