Přerov vítá dalšího navrátilce. Z Šumperka přivedl útočníka

Foto: hokejprerov.cz

10. května 2021, 13:04

Adam Bagar

Přerovská soupiska pro nadcházející prvoligovou sezonu 2021/22 se rozrostla o další jméno, Zubry posílí útočník Tadeáš Král. Klub o tom informoval na svých webových stránkách.

25letý odchovanec Komety Brno se vrací do známého prostředí. Barvy Zubrů hájil už v letech 2015 až 2017, tehdy za ně odehrál 95 utkání s bilancí šesti branek a sedmi nahrávek.

„Vždy se mi tady líbilo a navíc jsem v Přerově před těmi lety začínal se seniorským hokejem. Proto jsem moc rád, že se sem vracím a budu zase hrát za Zubry,“ hlásí Tadeáš Král.

Předchozí čtyři ročníky ale strávil u prvoligové konkurence. Nejdřív tři roky oblékal třebíčský dres, naposledy pak ten šumperský. U Draků zaznamenal 33 startů a 17 bodů (7+10).

„Vždy se mi tady líbilo a navíc jsem v Přerově před těmi lety začínal se seniorským hokejem. Proto jsem moc rád, že se sem vracím a budu zase hrát za Zubry.“

„Minulá sezona byla rozbitá covidem a z týmového hlediska prostě neúspěšná. Vůbec se nám nedařilo. Chvíli poslední, potom předposlední,“ hodnotí ročník v podhůří Jeseníků.

Náladu si chce nyní spravit v Přerově, kde v úvodu loňské sezony válel také jeho bratr Filip. „Když tady hrál brácha, tak jsem se to snažil i víc sledovat,“ přiznává navrátilec Zubrů.

Doufám, že už budou moct chodit fanoušci, kteří tady byli vždycky skvělí

„Tadeáš je univerzál, má výborné bruslení. Věřím, že bude platným členem kádru a naváže na své výkony z minulého působení v Přerově,“ přeje si sportovní manažer Pavel Hanák.

„Víme, že nás čeká těžká sezona. Sestupovat bude víc týmů, takže to bude hodně náročné. Doufám, že už budou moct chodit fanoušci, kteří tady byli vždycky skvělí,“ uzavírá Král.

Foto: Jan Gebauer, hokejprerov.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz