Žádná služba není při svém spuštění dokonalá, zvlášť tak ambiciózní projekt jako Stadia. Člověk by si ale řekl, že v ní budou alespoň takové základy, jako vyhledávací pole. Ale ne, kdo chtěl najít konkrétní hru, musel projíždět celý katalog, který aktuálně čítá 172 titulů.

TIP: Google Stadia oficiálně v Česku a na Slovensku. Kolik stojí, na čem a co hrát?

Google problém vyřešil po 526 dnech, chcete-li 16 měsících. A slavnostně oznámil, že Stadia tento týden konečně dostane plnohodnotné vyhledávací pole s našeptávačem, kam můžete psát názvy her. „Tak to je teda revoluce,“ zní nejčastější reakce.

Vyhledávací pole není jediná novinka. Hry se budou řadit podle nového způsobu, uživatelé je budou mít roztříděné do skupin bezplatné, zakoupené a Stadia Pro. Google také avizuje, že časem by měla přijít nová stránka aktivit, kde lidé budou moci sledovat, co hrají jejich kamarádi a jaké mají úspěchy, podobně jako na Steamu.

V neposlední řadě Stadia získá nástroj pro hromadné mazání screenshotů a nahraných videí, plus uživatelé Androidu dostanou přístup na platformu přes webový prohlížeč.