Barbora Tyllová byla jmenována novou manažerkou rozvoje digital e-commerce ve společnosti Mastercard

Praha, 10. května 2021 – Novou manažerkou rozvoje digitálního obchodu společnosti Mastercard byla jmenována bývalá country manažerka pro PayU Barbora Tyllová. Do Mastercard přichází s velkými zkušenostmi z oblasti obchodu, marketingu a segmentu e-commerce. 

Barbora Tyllová nastoupila na manažerskou pozici Business Development Digital u společnosti Mastercard na začátku letošního roku. Jejími hlavními prioritami bude zejména vyhledávání dalších příležitostí k růstu společnosti, upevňování pozice na trhu bezhotovostních plateb a také podpora služeb Cyber & Intelligence, které jsou pro rozvoj digitálního prostředí velmi důležité. 

„V prostředí plateb se pohybuji již dlouhodobě, dosud to však bylo na straně klienta společnosti Mastercard. Jsou to velmi cenné zkušenosti, které chci využít pro rozvoj spolupráce s našimi partnery, kteří poskytují řešení pro zpracování online plateb. Věřím, že společně s nimi, připravíme zajímavá řešení tak, aby platby na internetu byly uživatelsky ještě přívětivější,“ uvedla Barbora Tyllová.

Za svou téměř čtyřiadvacetiletou kariéru získala Barbora Tyllová zkušenosti v oblasti obchodu a marketingu u mezinárodních technologických organizací a v segmentech online plateb a e-commerce. Před příchodem do Mastercard působila od roku 2016 na pozici Country Manager pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko společnosti PayU, která je jedním ze tří největších zprostředkovatelů online plateb v České republice. Před tím působila v nadnárodní softwarové společnosti Microsoft na pozici Channel Development Manager a Partner Strategy & Marketing Manager a jako Vice President Sales Support u poskytovatele mobilních služeb T-Mobile. 

Barbora Tyllová vystudovala obor Ekonomika a management na Universitě Tomáše Bati ve Zlíně a v roce 2006 získala titul Master of Business Administration na Sheffield Hallam University v Anglii. 

O společnosti Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com 

Mastercard je technologická společnost s celosvětovou působností v oboru zprostředkování plateb. Zajišťováním bezpečných, jednoduchých, chytrých a snadno dostupných platebních transakcí Mastercard podporuje a propojuje inkluzivní digitální ekonomiku prospěšnou všem, kdekoliv na světě. Inovace a řešení využívající zabezpečených dat a sítí, partnerství a energie společnosti Mastercard pomáhají jednotlivcům, finančním institucím, vládním orgánům i firmám naplňovat beze zbytku jejich potenciál. Firemní kultura společnosti a vše, co Mastercard dělá uvnitř i navenek, se řídí firemním kvocientem slušnosti. Se společností Mastercard je možné se spojit ve více než 210 zemích a oblastech. Mastercard vytváří udržitelný svět, v němž se všem nabízejí možnosti k nezaplacení.