Společnost BlockBank nabízí kryptoměnovému průmyslu poradenské služby s umělou inteligencí

Společnost BlockBank využívá umělou inteligenci, kterou zapojila do tradičního bankovnictví a systému DeFi, díky čemuž je celý ekosystém bezpečnější, spolehlivější a decentralizovanější. Celá platforma bude využívat umělou inteligenci pro monitorování a porozumění sociální inteligenci, řízení rizik, získávání a zpracování analytických informací a uzavírání dávkových transakcí a chytrých kontraktů.

Společnost BlockBank chce klientům nabídnout přístup k lepším informacím, které jim umožní přijímat kvalifikovanější rozhodnutí. I když je prostředí kryptoměn plné příležitostí k dosažení významných zisků, má i své záporné stránky. Investice do kryptoměn představují velké riziko, a to zejména vzhledem k volatilitě trhu a složitosti tohoto průmyslového oboru. Platforma společnosti BlockBank je orientovaná na uživatele a chce jim nabídnout správné a přesné informace získané s využitím umělé inteligence, které klientům umožní lépe řídit rizika.

Společnost BlockBank nyní hodlá klientům nabídnout technologii fiat gateway pro přístup do světa kryptoměn spolu s peněženkou. Mezi další služby a možnosti, které společnost BlockBank nabídne, mimo jiné, patří analýza trhu v reálném čase, robotické poradenství, uzavírání obchodů, předpovídání ceny, doporučování nejvýdělečnějších strategií a správa financování.

Chytré nástroje pro svět kryptoměn

Posláním společnosti BlockBank je umožnit i běžnému každodennímu uživateli stát se chytrým obchodníkem s kryptoměnami. Tato aplikace vznikla kvůli tomu, že běžní uživatelé mají méně znalostí o jednotlivých funkcích a možnostech platforem DeFi, včetně uzavírání chytrých kontraktů a dosud používané platformy navíc často nemají dostatečnou zákaznickou podporu. Díky vysokým poplatkům za transakce je často rozhodování pro běžného uživatele velice obtížné a složité.

Společnost BlockBank podepsala výhradní partnerskou smlouvu s firmou SKAEL, díky které může do ekosystému kryptoměn přinést umělou inteligenci. Firma SKAEL spolupracuje s mnoha předními firmami v oblasti hyper automatizace. Jejím cílem je pomáhat organizacím šetřit čas a dosahovat rychleji těch nejlepších výsledků. V současné době využívají služeb firmy SKAEL přední firmy, jako jsou například Google, Oracle, Asurion a mnoho dalších významných společností.

Cílem spolupráce mezi společnostmi BlockBank a SKAEL je přinést do blockhainového prostoru jedinečný model umělé inteligence. Firma BlockBank chce nabídnout prvotřídní technologii umělé inteligence, která by byla schopna řešit problémy v blockchainovém prostoru.

Firma nedávno přestavila svou špičkovou službu IDO a token BBANK, který je nativní kryptoměnou na platformě BlockBank. Navíc mohou uživatelé na této platformě v závislosti na jejich celkové dosažené úrovni získávat další APY.

Kontakt pro média

Nolvia Serrano

Email - nolvia@blockbank.ai

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1505289/BlockBank.jpg

Klíčová slova Británie-počítače-finance-BlockBank

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.