Společnost Whatfix oznamuje partnerství s C-Clear Partners, aby pomohla organizacím posílit jejich iniciativy v oblasti digitální transformace

Společnost Whatfix, lídr v oblasti řešení osvojení digitálních technologií (Digital Adoption Solutions, „DAS"), dnes oznámila, že zahájila strategické partnerství se společností C-Clear Partners, aby společně pomohly organizacím v celé oblasti Beneluxu urychlit jejich iniciativy v oblasti digitální transformace podporováním přijímání CRM platforem, jako jsou Salesforce a Microsoft Dynamics. Toto partnerství pomůže zákazníkům C-Clear Partners ve farmaceutickém, výrobním a veřejném sektoru zlepšit zkušenosti jejich zaměstnanců, snížit režijní podporu a školení a maximalizovat návratnost investic do technologií.

Firmy, které investují vysoké částky do zavádění nového podnikového softwaru a očekávají okamžité výsledky, se často setkávají s neadekvátní digitální adopcí v důsledku špatného přijetí uživateli, nákladů na školení a obrovských požadavků na technickou podporu. Díky kontextovým, interaktivním a reálným pokynům společnosti Whatfix může nyní C-Clear Partners pomoci svým zákazníkům dosáhnout požadovaného výsledku, a to výrazným snížením režijních nákladů na podporu a školení zlepšením produktivity prodeje a zkrácením doby pro spuštění nově implementovaných nástrojů CRM.

„Přijetí nového podnikového softwaru a ospravedlnění výdajů na technologie jsou pro firmy jedním z nejnáročnějších aspektů," uvedl Khadim Batti, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Whatfix. „Jsme nadšeni, že rozšíříme nabídku prostředků pro osvojení digitálních technologií na evropském trhu partnerstvím s C-Clear Partners, abychom pomohli jejich zákazníkům rychle přijmout nástroje CRM. Naše partnerství s C-Clear Partners také zdůrazňuje potřebu řešení, jako jsou ta naše, v celosvětovém měřítku; zejména proto, že se ‚nový normál' v oblasti práce stále vyvíjí."

„Cílit na poskytování skvělé uživatelské zkušenosti, je ten nejlepší způsob, jak získat důvěru a loajalitu uživatelů. Nyní, když jsme se spojili s firmou Whatfix, zajišťuje naše kombinované řešení, že naši zákazníci budou využívat výhod výkonných platforem, jako jsou Salesforce a Microsoft Dynamics, ještě rychleji a v dlouhodobém horizontu v tom budou pokračovat," prohlásil Kasim El Bastani, partner ve společnosti C-Clear Partners.

O společnosti C-Clear Partners

Společnost C-Clear Partners se sídlem v belgickém městě Mortsel se zaměřuje na zlepšení procesů zapojení zákazníků. Dosahuje toho tím, že se soustředí na 4 pilíře: formování strategie pro zákazníky a její proměna v akční plán založený na vašich obchodních cílech, vytváření procesů zaměřených na zákazníky a navrhování nejmodernějších zákaznických platforem, správa a zlepšování vašich procesů po jejich spuštění. V neposlední řadě máme k dispozici specializovaný tým zkušených konzultantů, kteří mohou naše zákazníky vést během rozsáhlých CRM implementací.

O společnosti Whatfix

Whatfix je řešení digitální adopce, které zlepšuje aplikační školení, učení a obsahovou podporu tím, že poskytuje kontextové, interaktivní, autonomní uživatelské pokyny v reálném čase, čímž podporuje další osvojování těchto technologií a nárůst produktivity. Společnost Whatfix má prokázanou bilanci zvýšení produktivity zaměstnanců o 35 %, což snižuje dobu a náklady na školení o 60 %, snižuje počet požadavků odeslaných technické podpoře o 50 % a zvyšuje přesnost dat aplikací o 20 %.

Kontakt pro média: whatfix@luminapr.com

Klíčová slova USA-počítače-práce-Whatfix

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.