Nabídka pro uživatele

  • Přehled brigád
  • Přehled plateb příspěvků (jen pro hráče a jejich rodiče)

Přihlášení

Změna hesla

Registrace

Odhlášení

Opravdu se chcete odhlásit?

Třebíč porazila dosavadního lídra extraligy

autor: Robert | datum: 10.05.2021 | Kategorie: Muži "A"

Bez respektu nastoupili baseballisté Nuclears proti dosavadnímu lídrovi soutěže a po úvodní prohře dokázali vyhrát celou sérii. Hroši Brno přijeli Na Hvězdu s velkými ambicemi, ale nakonec byli úspěšní jen v jednom duelu.

A i ten mohl dopadnout úplně jinak, protože Třebíč po čtyřech směnách vedla 4:1. Utkání mělo náboj a hráči zvláštní motivaci. Jako startér totiž nastoupil za brněnský tým třebíčský odchovanec Lukáš Hlouch, který na podzim přestoupil právě do Hrochů. Porazit bývalého spoluhráče se tedy útoku Třebíče podařilo, protože vydržel na kopci právě úvodní čtyři směny. Další body ale bohužel nepřidali. Naopak soupeř dokázal v páté směně, kdy ještě nadhazoval za Nuclears Lukáš Pacal, vyrovnat. A následně přidat další doběhy. Výhru Hroši potvrdili homerunem Američana Kellena Croceho na konečných 4:7.

Odvetné utkání se odehrávalo v režii domácího nadhazovače Ryana Johnsona, který si připsal Complete Game a rozdal celkem 8 strikeoutů. Na druhé straně obdržel startující nadhazovač Hrochů Raymond Whitehead 4 doběhy hned v úvodní směně. Pálkaři Nuclears byli při chuti a rozhodující útok založili v šesté směně, do které vstupovali za vedení 5:0. V té byly k vidění hned dva trojmetové odpaly, kterými nejdříve Patrik Kadrnožka stáhl dva body a další dva doběhy zaznamenali hráči Třebíče při nástupu na pálce Matěje Brabce. Nuclears nakonec doběhli v šesté směně celkem sedmkrát. A když Hroši nedokázali v následujícím inningu bodovat, bylo utkání ukončeno rozdílem v sedmé směně za stavu 12:0.

Ofenzivní baseball předvedli hráči Třebíče i v rozhodujícím třetím utkání v Brně. Zatímco útok soupeře brzdil na nadhozu Američan Justin Revels, pálkaři Nuclears se dokázali prosazovat. Vyrovnané skóre bylo jen po první směně, kdy oba týmy dosáhly na tři doběhy. Pak už si Třebíč budovala náskok, který Hroši nedokázali korigovat. Baseballisté Třebíče odpálili celkem 19 hitů a vyhráli 12:6. Hned na pěti bodech měl svůj podíl Robin Vávra, který předvedl skvělou formu a svých pět nástupů na pálce dokázal proměnit ve čtyři úspěšné odpaly. Ke čtyřem staženým doběhům přidal ještě jeden vlastní.

O víkendu změří hráči Nuclears síly s úřadujícími mistry, Draky Brno. Podle dosavadních výsledků se dá předpokládat napínavý průběh a tým z Vysočiny se bude rozhodně prát o výhru v každém utkání. Stadion Na Hvězdě bude hostit druhý zápas série v sobotu 15. května od 16 hodin. Jeho průběh mohou diváci opět sledovat prostřednictvím Live Stream vysílání na klubovém kanálu YouTube. Odkaz lze najít na tv.baseball.cz.

 

Text k foto …6546:

Baseballisté Třebíče předvedli v odvetě s Hrochy Brno ofenzivní útok a dosavadního lídra extraligy porazili rozdílem po sedmé směně. Na snímku běží pro jeden z bodů Tadeáš Kalčev.

Foto: Robert Vávra

 

Text k foto …6533:

V rozhodujícím třetím utkání se Třebíči opět dařilo v útoku a vyhrála nad Hrochy Brno 12:6. Hned na pěti bodech měl svůj podíl Robin Vávra, který předvedl skvělou formu a svých pět nástupů na pálce dokázal proměnit ve čtyři úspěšné odpaly. Ke čtyřem staženým doběhům přidal ještě jeden vlastní.

Foto: Robert Vávra

 

Text k foto …6489:

V první odvetě odházel za Třebíč Ryan Johnson takzvanou complete game, rozdal celkem osm strikeoutů a společně s obranou Nuclears neumožnil soupeři jediný doběh. Naopak sám v útoku dvakrát skóroval.

Foto: Robert Vávra

Přílohy
Aktualita neobsahuje žádné přílohy
Web odkazy
Aktualita nemá žádný webový odkaz
Související aktuality
Pojďme se spojit pro dobr...
04.02.2020 | Robert
Související galerie
Exl 2021 TN vs. Hroši
08.05.2021 | Robert
Související zápasy
Aktualita není svázana s žádným zápasem
created by | TOPlist