Srbský záložník Plavšić po sezoně ve Spartě skončí, s klubem se nedohodl na prodloužení smlouvy

Fotbalový záložník Srdjan Plavšić nebude po konci sezony pokračovat v týmu Sparty Praha. Klub uvedl, že pětadvacetiletý Srb nepřijal nabídku na prodloužení smlouvy, která mu vyprší 30. června.

Praha (Aktualizováno: 13:31 11. 5. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Už minulý týden se v médiích objevily spekulace, že Plavšić zamíří do Slavie. Srbský hráč tehdy na instagramu napsal, že s úřadujícím mistrem nejednal, a naopak komunikuje se Spartou.

„Agent Srdjana Plavšiće oznámil klubu, že hráč neakceptuje nabídku na pokračování spolupráce. Jednání mezi ACS a agentem Igorem Gluščevićem byla ukončena,“ uvedla Sparta na twitteru.

Plavšić na Letnou přestoupil před čtyřmi lety z Crvene Zvezdy Bělehrad za více než milion eur. V 79 ligových utkáních za Spartu zaznamenal sedm gólů a 11 asistencí. V aktuální sezoně srbský hráč vstřelil dvě branky a přidal čtyři asistence. Do posledního nedělního zápasu s Ostravou ho trenér Pavel Vrba nenominoval.

wei, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme