Hlavní obsah

Totální nasazení děkuje fanouškům novým klipem

Loni měla slánská punk-rocková skupina Totální nasazení oslavit třicet let od svého založení a vyjet na turné. Na oslavy tváří v tvář s fanoušky sice kvůli pandemii zatím nedošlo, kapela to ale sobě i jim vynahradila alespoň vydáním live streamů, vinylu v reedici a hlavně videoklipů. Tím posledním zveřejněným chtějí poděkovat za podporu během celého koronavirového období.

Nový videoklip hudební skupiny Totální nasazeníVideo: Totální nasazení

 
Článek

Jak je dobrým zvykem ”Totáčů”, hlavně pořádně bláznivě. V novém videoklipu na titulní píseň z alba „Kazoo or die“ vystupují známé osobnosti hudební scény jako Petr Pečený z kapely Doctor P.P., Kečup z The Fialky, písničkář Láska, Aleš z Covers for Lovers a Déma ze Znouzectnosti.

„Scénář klipu jsem měl v hlavě už když jsme začali píseň zkoušet a připravovat na album, ale jeho realizace s opravdu velkou výpravou nebyla tak jednoduchá, jak jsem původně očekával, a dala nám dost zabrat,“ sdělil autor nápadu, zpěvák a baskytarista Svatopluk Šváb.

Foto: archiv skupiny

Hudební skupina Totální nasazení

Realizace klipu, který byl natočen během loňského léta, se ujal nezávislý filmař Ondřej Soukup.

„Ač byl vznik klipu náročnější, byla zase při jeho natáčení opravdu velká legrace a vrchovatě jsme si to užili spolu se všemi aktéry, kdy jsme si pozvali do role herců spoustu známých, kamarádek a kamarádů a například jsme využili i našeho zvukaře Chucka, který je oficiálním českým dvojníkem Chucka Norrise, což se málo ví. Prostě jsme se vyblbli a jsme zvědaví, co klipu řeknou naši fans,“ dodává Šváb.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám