Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Divoká jízda Ivanky Trumpové ve vlnách: Řádila tak, že přejela synka Thea (5) surfem

Autor: Darina Jíchová - 
11. května 2021
19:15

Ivanka Trumpová (39) si stěhování na Floridu skutečně užívá, bývalá první dcera do „slunečního státu“ přesídlila letos v lednu poté, co její otec exprezident Donald Trump (74) opustil Bílý dům. Aby zapadla mezi místní, začala se učit oblíbenému floridskému sportu – surfování. Trumpová v jednu chvíli neuhlídala surf, který udeřil jejího syna Thea (5) do obličeje, informoval list Daily Mail. Trumpová se rovněž pochlubila tím, že už dostala druhou dávku očkování proti covidu-19.

V neděli na Den matek vzala Trumpová děti k moři, kde měla domluvenou lekci surfování, zaučoval ji profesionál z firmy South Beach Surf Club. Kromě pětiletého Thea jí dělala společnosti i devítiletá Arabella a sedmiletý Joseph. Podle záběrů, které pořídili fotografové Daily Mailu, to vypadá, že „žádný učený z nebe nespadl“ a Trumpové surfování moc nejde.

Nejmladší syn dostal surfem do obličeje

Na fotkách je vidět, že se někdejší první dcera Spojených států několikrát vykoupala, při dalším pokusu ji zase spláchla prudká vlna. V jedné chvíli neuhlídala svůj surf a ten praštil jejího nejmladšího syna do obličeje. Theo se ale rychle vzpamatoval a nic se mu nestalo. Trumpová se na lekci vybavila černými legínami a modrým tričkem s dlouhým rukávem.

Na Floridě Trumpová celkově dává přednost ležérnějším modelům, jen zřídka ji lze zahlédnout v kostýmku a podpatcích, které preferovala jako otcova poradkyně. Nyní nosí spíše sportovnější modely, plavky či rozevláté šaty. Přestože se jí na surfu zatím moc nedaří, Trumpovou to očividně velmi baví. Děti výkony své matky odměňovaly potleskem.

Ivanka už je oočkovaná

Její manžel Jared Kushner (40), který v minulosti také působil jako poradce Bílého domu, rodinku na pláž nedoprovodil. Trumpová minulý týden dostala druhou dávku vakcíny proti koronaviru, informace o svém očkování sdílela na sociálních sítích a vyzvala Američany, aby se také nechali očkovat. Trumpová během pandemie prosazovala nošení roušek a na rozdíl od svého otce se jen málokdy na veřejnosti ukazovala bez ní.

Video  Za Babišem v Bílém domě přivedli i Ivanku Trump: Lákal ji do Česka. A předal i Zemanovo pozvání.  - Jaroslav Šimáček, Blesk Zprávy / Foto Úřad vlády ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi