BudKocka.cz logo

Hair Gummies Vitamins - na vlasy

Krása Vlasy Články Eliška 11. května 2021
Hair Gummies Vitamins High Biotin - na vlasy

Málokterá žena má to štěstí, že má od přírody krásné vlasy. Vlasy jsou oslabené stravou, stresem, nevhodnou péčí či životním prostředím. Musíme jim trošku pomoct. Třeba unikátními veganskými vitamíny na vlasy HAIR GUMMIES VITAMINS HIGH BIOTIN. Znáte tento doplněk stravy a víte jak funguje?

Pokud vaše vlasy postrádají vitalitu, jsou oslabené kvůli těhotenství, hormonální terapií nebo špatné stravě, tak to právě pro vaše vlasy je určen unikátní výrobek HAIR GUMMIES VITAMINS.

Co jsou HAIR GUMMIES VITAMINS?

Produkt HAIR GUMMIES VITAMINS je doplněk stravy, který v sobě skrývá malé medvídky, které jsou naplněny vlasovou výživou. Jedná se o veganské vitamíny na vlasy, jejich hlavní složka je biotin, kyselina listová, kobalamin, zinek a další látky.

Každý den stačí vzít jednoho medvídka a toho žvýkat (stejně jako jiné želatinové medvídky). I když je medvídek sladký, neobsahuje cukr. Velkou výhodou je, že tento doplněk stravy je vyroben v Německu a je vhodný pro vegany.

HAIR GUMMIES VITAMINS recenze

Medvídci v krásné dóze v sobě skrývají plno cenných látek. Získáte je v shopu

Medvídci jsou šetrní nejen k žaludku, ale i vlasům. Tyto vlasové vitamíny stačí užívat pouhé čtyři měsíce, ať na sobě zpozorujete výsledky. Vegan gumídci vás budou bavit každý den.

Znáte produkty HairBurst na vlasy?

Žvýkací medvídci, kteří jsou černočervené barvy, nejsou obarveni umělými barvivy, ale na obarvení byla použita přírodní barviva a to koncentrát z mrkve a černého rybízu.

Co tento komplex obsahuje?

Přípravek HAIR GUMMIES VITAMINS HIGH BIOTIN obsahuje komplex látek, který pomáhá dodat vlasům výživu zevnitř. Jedná se o biotin, vitamín B12, vitamín A, vitamín C, vitamín D3, vitamín E, vitamín B2, vitamín B6, kyselinu listovou, zinek, jód a cholin.

Jaké je jeho přesné složení?

Maltitol, modifikovaný bramborový škrob, kyselina L-askorbová (vitamin C), kyselina citronová, dl-alfa tokoferyl acetát (vitamin E), přírodní barvivo (koncentrát z mrkve a černého rybízu), přírodní aroma (malinové), glukonát zinečnatý, D-biotin, rostlinný olej (kokosový, řepkový), stevio glykosidy, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), cholin bitartarát, riboflavin (vitamin B2), karanubský vosk, retinyl acetát (vitamin A), kyselina listová, jodid draselný, kyanokobalamin (vitamin B12), cholekalciferol (vitamin D3)

Jaké je dávkování?

Dávkování tohoto doplňku stravy je velice jednoduché. Každý den si vezměte jednoho medvídka (gummy) a toho pořádně rozžvýkejte.
Doporučená denní dávka se nesmí překračovat.

Pro trvalé a výrazné výsledky se doporučuje tyto vitamíny konzumovat nejméně po dobu čtyř měsíců. Právě po delší době slibují nejlepší výsledek.

Revoluční nápoj výživa na vlasy vypadá zajímavě.

Kdo jej nesmí?

Tento doplněk stravy není určen pro děti, kojící a těhotné ženy. Pokud vám vadí některá ze složek, která se v něm vyskytuje, rovněž jej nekonzumujte.

Nejedná se o náhradu pestré stravy. Je nutné dbát na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl.

luxusní balení HAIR GUMMIES vitamíny vlasy recenze

Luxusní dvojité balení za výhodnou cenu. Získáte jej v eshopu

Jaké mají výhody a nevýhody

Podívejme se, jaká mají pozitiva a negativa. Sepsali jsme některá z nich:

Jaké jsou s nimi recenze a zkušenosti?

Tyto veganské vitamíny jsou trhu poměrně krátce, proto s nimi zatím není moc zkušeností. Obsahují však esenciální vitamíny, které dodávají sílu a výživu vlasům i celkově zdraví. Podívejte se na zkušenosti.

Pokud máte s nimi zkušenost, napište svůj názor do diskuze.

Podívejte se na vlasové vitamíny Hair Vitality.

Jak dlouho vydrží balení?

Jedno balení obsahuje 60 medvídků, balení tak vydrží na dva měsíce. Pro nejlepší účinek se doporučuje užívat medvídky nejméně 4 měsíce.

Kolik stojí? Jaké je jejich cena?

V balení najdete 60 žvýkacích medvídků a toto balení vydrží na dva měsíce. Aktuálně ho za výhodnou cenu získáte v e-shopu.

Akce je zrovna na dvojité balení, které získáte za zajímavou cenu. Více informací najdete zde, kde je na ně nyní sleva. Občas nabízejí i slevový kupón nebo dopravu zdarma nad určitou částku.

Znáte Curapil na vlasy? Podívejte se na něj.

Kde je můžete koupit?

HAIR GUMMIES VITAMINS od Bodybe levně koupíte v shopu www.bodybe.cz. Kromě jednoho balení medvídků tam nabízí i douplepack za výhodnou cenu. Eshop se specializuje na výrobky na vlasy, pleť a tělo, proto si tam každý může vybrat to své.

Foto: bodybe.cz



Názory k článku


Napište, co si o tom myslíte