Jóga vás dovede do duchovního světa. Naučte se žít harmonický život podle Instagramu

Jóga vás dovede do duchovního světa. Naučte se žít harmonický život podle Instagramu
Na Instagramu najdete nespočet inspirací, ať už se jedná o vaření, jógu nebo třeba módu. Pokud jste podlehli světu jógy, pak už jistě víte, že je úzce spojená se stavem mysli, seberozvojem i meditací. Žijte svůj harmonický život a nechte se k němu inspirovat na zajímavých českých instagramových profilech.

Začnete tělem nebo hlavou?

Lidé milující duševní styl života přichází ze dvou stran. První skupina lidí nejdříve objeví jógu a s ní i další krásy života. Ta druhá skupina se nejdříve zaměří na seberozvoj, který je dovede až na první lekci jógy. Ať už patříte k jakékoliv skupině, jistě jste na správné cestě k sebepoznání i harmonii.

Zdroj: Autor: AnnaTamila / Shutterstock

Základní sestavy jógy se naučíte hned

Pokud se chcete naučit úplné základy jógy, pak si jistě zamilujete instagramový profil niky.namaste. Díky krásnému přístupu k józe a životu obecně najdete velkou dávku inspirace ve feedu i stories. Lekce jógy pak najdete na YouTube nebo na online kurzu pro začátečníky.

Pokud se chcete naučit úplné základy jógy, pak si jistě zamilujete instagramový profil niky.namaste.

Najděte svůj styl života

Harmonii najdete ve svém životě jedině s jistou dávkou autentičnosti. Inspirovat se můžete například u úžasné Weef, která miluje všechny zázraky obyčejného života. Zamilujete si její chvilky jógy, přístup k ekologii nebo například úžasné podcasty i další projekty. Všechny směřují k jedinému — k harmonii celého života.

Ženství objevíte díky své intuici

Při seberozvoji brzy zjistíte, že vedle autentičnosti je důležité poslouchat i svou intuici. Slyšet hlas svého nitra můžete například při prodýchání jóga pozice nebo třeba při meditaci a chvíli odpočinku. Pokud chcete nahlédnout do světa ženské intuice a duševního zdraví, dobře vás k němu navede instagramový profil tantraela.

Ať už se chcete věnovat jednou týdně lekci jógy nebo úplně podlehnete celému kouzlu duševní harmonie s tělem, určitě vám tyto profily na Instagramu hodně předají.

Zdroj: autorský text