Sociální sítě
Nahoru

100% přírodní dávka energie do kapsy

Patříte mezi aktivní jedince, kteří svůj volný čas nejraději tráví pohybem na čerstvém vzduchu? Potom byste rozhodně neměli zapomínat dodávat svému tělu potřebnou energii a živiny. Pokud to budete opomíjet, nejenže pravděpodobně nepodáte optimální výkon, ale v krajním případě si můžete způsobit zdravotní potíže, dehydrataci, křeče atd.

Chcete-li si při svých sportovních výpravách dopřát opravdu kvalitní dávku energie a zároveň si pochutnat, vsaďte například na energetické tyčinky anglické značky Veloforte ze 100% přírodních surovin.

Cyklistický ráj Alta Badia v Jižním Tyrolsku láká stále více aktivních sportovců skvělými silnicemi i pestrostí krajiny

Produkty značky Veloforte jsou vyráběny ručně ze 100% přírodních surovin, aby poskytovaly optimální poměr sacharidů, esenciálních bílkovin a minerálů. Díky tomuto složení představují dokonalou výživu nejen pro výkonnostní sportovce. Skvěle podpoří aktivní životní styl. Své uplatnění najdou od profesionálních soutěží, posiloven, běhů v parku a vytrvalostních tréninků až po chůzi, jógu a běh za dětmi.

Tyčinka Veloforte Mocha Bar obsahuje hned 10 gramů bílkovin. Díky tomu představuje vhodnou odměnu po běhu či jiné aktivitě, která dopomůže svalům k rychlejší a efektivnější regeneraci. Vyrobená je ze směsi lahodných křupavých lískových ořechů, jemného másla z lískového ořechu, šťavnatých datlí, aromatické kávy a kakaa. Tyčinka je gluten free a je vhodná i pro vegany.

Tyčinka Veloforte Ciocco Bar, která v sobě snoubí bohatou chuť a mimořádnou dávku energie, je skvělým prostředkem ke zvýšení výkonu i k potřebné regeneraci. Je plná šťavnatých datlí, křupavých mandlí a lahodného kakaa. Tyčinka je gluten free a je vhodná i pro vegany.

Tyčinka Veloforte Classico Bar je nabitá energií a mimořádně svěží chutí, která získala několik ocenění. Snoubí v sobě neobyčejnou chuť citrusových plodů, ořechů a koření. Je plná vitamínů a minerálů, které prokazatelně pomáhají regulovat hladinu cukru v krvi a dodávku kyslíku, a díky mandlím obsahuje dostatečné množství esenciálních bílkovin. Tyčinka je gluten free a je vhodná i pro vegany.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.